În timp ce ex-preşedintele era audiat la Parchet… fosta Primă Doamnă Nina Iliescu a ţinut ”în alertă” 3 sepepişti!

Publicat: 19/01/2017 | 00:27

Vârsta înaintată, pentru că doamna Nina are 85 de ani, dar şi afecţiunile de care suferă nu-i mai permit să meargă nicăieri neînsoţită, aşa că femeia numită "cea mai discretă soţie de preşedinte" are constant nevoie de un ajutor din partea Serviciului de Pază şi Protecţie, de care beneficiază şi foştii demnitari şi familiile acestora.  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Chiar şi aşa, doamna Nina nu renunţă la activităţile care îi fac plăcere, având grijă să se menţină în formă. Dacă nu demult s-a dus la coafor (detalii AICI), de această dată CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a filmat-o pe fosta primă-doamnă, în timp ce „ţinea în alertă” nu mai puţin de trei sepepişti. După ce a coborât din automobil, Nina Iliescu i-a instruit puţin pe cei trei bărbaţi, dar totul s-a terminat cu bine, fiindcă soţia lui Ion Iliescu a părut să fie foarte mulţumită de reacţiile celor care au grijă de siguranţa ei.

Doamna Nina Iliescu a făcut
Doamna Nina Iliescu a făcut „instrucţie” cu cei trei sepepişti!

Deşi în prezent soţul ei, Ion Iliescu, fostul preşedinte al României, este audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei din iunie 1990, fosta primă Doamnă a ţării nu pare să fie foarte afectată de acest lucru, derulându-şi în continuare activităţile zilnice ca de obicei. Cu toate că sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din politica autohtonă, Nina nu s-a implicat în activităţile publice, preferând să rămână în umbra soţului ei. Căsnicia lor durează de mai bine de 60 de ani, dar nu au avut niciun copil. „A fost dragoste la prima vedere, ne-am căsătorit după trei ani, şi în acest timp am avut inclusiv un an de despărţire, când ea a plecat la studii la Moscova”, povestea Ion Iliescu.

Procurorii militari au decis pe 23 decembrie 2016 punerea în mişcare a acţiunii penale, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra umanităţii, faţă de fostul preşedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman şi fostul director al SRI Virgil Măgureanu în dosarul „Mineriada din 13 – 15 iunie 1990”. De asemenea, au fost puşi sub urmărire penală Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru al guvernului interimar al României; Nicolae Dumitru, fost prim-vicepreşedinte al Frontului Salvării Naţionale; general (rez.) Mugurel Cristian Florescu, fost adjunct al procurorului general al României şi şef al Direcţiei Procuraturilor Militare.

Citește și...