În Vaslui, totul e pe dos! În timp ce alții fug de carantină, un bărbat a refuzat să părăsească centrul

Autor:
Publicat: 28/03/2020 | 21:58
În Vaslui, totul e pe dos! În timp ce alții fug de carantină, un bărbat a refuzat să părăsească centrul

În Vaslui, totul e pe dos! În timp ce alții fug de carantină, un bărbat a refuzat să părăsească centrul. 

Un bărbat din municipiul Bârlad s-a întors în țară din străinătate, iar autoritățile au decis să-l plaseze într-un centru de carantină. Inițial, acesta a acceptat cu greu, ba chiar i-a amenințat pe oamenii legii că va depune plângere penală dacă îl vor obliga să stea în carantină.

Cele două săptămâni au trecut, dar oamenii legii au avut parte de o surpriză de proporții! Bărbatul a refuzat să părăsească centrul de carantină în care se afla. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a-l scoate pe bărbat din imobil. (CITEȘTE ȘI: BILANȚ TRAGIC! ITALIA ARE PESTE 10.000 DE MORȚI ȘI A TRECUT DE 90.000 DE CAZURI DE CORONAVIRUS)

„Persoana nu prezenta simptomele specifice infectării cu noul coronavirus, motiv pentru care s-a decis că poate părăsi spaţiul de carantină. Persoana a refuzat să părăsească locul în care stătuse în carantină pentru o perioadă de 14 zile şi am solicitat intervenţia forţelor de ordine pentru evacuarea sa. În final, după unele discuţii, persoana a fost de acord să meargă la domiciliu”, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, directorul executiv al DSP Vaslui, Mihaela Vlada.