Încă o persoană spânzurată, găsită în apropiere de casa soţilor Maleon! „Doamne, nu îmi revin!”

Publicat: 16/01/2018 | 12:29

Moartea fulgerătoare şi fără explicaţii a soţilor Anda şi Bogdan Maleon, din noaptea de Crăciun, a stârnit groază în rândul vecinilor de pe aceeaşi stradă cu cei doi. Oamenii nu şi-au putut explică gestul comis de acest cuplu educat şi admirat de către toţi cei din jurul lor. La nici măcar o luna de la cele două sinucideri, încă o moarte fulgerătoare a avut loc în aceeaşi zonă, la puţină distanţă de vilă soţilor Maleon. 

Dramă într-o familie bună din Iaşi! La doar 19 ani un tanăr student şi-a pus capăt zilelor pe terasă! Soră lui a fost cea care a descoperit cadavru. Totul s-a întâmplat chiar lângă casa familiei Maleon, unde cei doi soţi au fost găsiţi morţi în aceleaşi circumstanţe. 

Tragedia s-a petrecut luni-seară, pe stradă Tudor Vladimirescu din Iaşi. Acolo, Andrei Venin şi-a pus capăt zilelor. Chiar sora lui mai mică avea să facă descoperirea macabră. 
  
Un echipaj medical a ajuns imediat la faţă locului şi a început manevrele de resuscitare. Din nefericire, după câteva zeci de minute medicii au fost nevoiţi să constate decesul. Imediat au fost anunţaţi poliţiştii şi a fost deschisă o anchetă. Moartea tânărului, student la Facultatea de Informatică, rămâne învăluită în mister, potrivit RTV.
 
„Doamne fereste! Nu ma asteptam la sa ceva… Doamne… Nu imi revin. Parca e blestemata zona asta, imi vine sa ma mut… Peste drum, acum ceva timp s-a mai spanzurat un barbat, pe strada cealalta a murit Bogdan Maleon si sotia sa, acum Andrei… Nu pot sa cred!”, a spus o vecina.
  
Citește și...