Încă o vedetă de la Antena 1 este însărcinată! Prima imagine cu burtica de gravidă

Publicat: 10/06/2019 | 13:23

Încă o vedetă de la Antena 1 este însărcinată! Sunt zile în care vedeta trăiește o fericire maximă, simțindu-se împlinită, iubită și, mai ales, o viitoare mămică responsabilă. Cu atât mai mult cu cât Georgiana s-a și căsătorit cu tatăl viitorului copil.

Este vorba despre Georgiana, fostă concurentă în emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu” – sezonul 6. Recent, Georgiana le-a făcut o mare surpriză fanilor și a publicat prima fotografie cu burtica de gravidă. Dar trebuie precizat și un alt amănunt interesant. Fotografia a fost realizată chiar în ziua în care Georgiana… s-a căsătorit cu tatăl copilului ei.

„Ce o fi acolo?”, a scris Georgiana în dreptul fotografiei. Așa cum era de așteptat, vizitatorii paginii sale de socializare au felicitat-o imediat.

„Îți doresc tot binele din lume! Îți doresc o familie fericită și împlinită! Te pup și te îmbrătisez cu dor!!!💕 ”, ”Casă de piatră şi un bebe sănătos”,  ”Felicitări! 🎉🎉🎉 Sarcină ușoară, draga mea ❣️ ❣️ ❣️ Casa de piatra! 🎂”, au fost câteva dintre comentariile postate pe pagina Georgianei.

Georgiana, viitoare mămică fericită