Incendiu devastator la o fermă din Giurgiu. Mama proprietarului a făcut stop cardio-respirator și a murit. Multe animale au ars de vii

Publicat: 08/02/2019 | 08:14

Pompierii din Giurgiu s-au luptat toată noaptea de joi spre vineri cu un incendiu violent izbucnit înainte de miezul nopții în comuna Mihăilești. Flăcările au cuprins un grajd de animale din satul Tufa.

La fața locului au ajuns mai multe autospeciale cu apă și spumă din Mihăilești, Călugăreni și Bolintin Deal. Incendiul s-a manifestat prin ardere generalizată și mai multe animale au fost surprinse în interior. Nu au fost persoane surprinse în interior. Pagubele vor fi evaluate în cursul dimineții. (VEZI ȘI: INCENDIU LA ACADEMIA TEHNICĂ MILITARĂ. 30 DE STUDENȚI AU FOST EVACUAȚI)

Update: Zeci de animale au ars. Mama proprietarului a făcut un stop cardio-respirator și a murit

Incendiul a fost lichidat în jurul orelor 06.00 în această dimineață. Au ars acoperișul grajdurilor (și podul) cu plantele furajere existente în interior (cca. 500 baloți paie). În timpul incendiului au murit: 7 bovine, 1 cabalină și 10 păsări de curte.

Au fost salvate: 10 bovine, 2 porcine și 30 păsări curte. Din primele date, cauza probabilă a producerii incendiului este depozitarea cenușii și jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Au intervenit 18 pompieri cu patru autospeciale și o autospecială de prima intervenție și comandă.

Din nefericire, pe timpul incendiului, mama proprietarului afectat de incendiu a suferit un stop cardio-respirator. Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat în sprijin din cadrul ISU B-IF, medicul echipajului constatând în cele din urmă decesul victimei.

Citește și...