Incendiu la mall-ul AFI Cotroceni! De unde a plecat focul

Publicat: 06/05/2019 | 12:10
Incendiu la mall-ul AFI Cotroceni! De unde a plecat focul

Incendiu la centrul comercial AFI Cotroceni, luni dimineața! A luat foc un spațiu comercial de la etajul 1. Totul a plecat de la u scurtcircuit.

Incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă și nicio persoană nu a avut de suferit în urma incidentului.

”Luni dimineață, în jurul orei 10.00, într-un spațiu comercial aflat la etajul 1 al AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta a fost sesizat de angajații magazinului, la momentul deschiderii, fiind stins imediat prin intervenția promptă a agenților pe zona de securitate la incendiu din cadrul centrului comercial.

Menționăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă, fiind doar degajări de fum preț de câteva secunde. Acesta a pornit de la un scurtcircuit. În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenție într-o astfel de situație a fost respectată.

Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfășoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni, potrivit B1TV.

Citește și...