Incendiu la Termocentrala de la Rovinari! Misiunea pompierilor a fost extrem de dificilă

Publicat: 13/03/2019 | 07:38
Incendiu la Termocentrala de la Rovinari! Misiunea pompierilor a fost extrem de dificilă

Un incendiu izbucnit, în noaptea de marți spre miercuri, la Termocentrala Rovinari, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, a fost lichidat de pompieri după o intervenţie care a durat aproximativ două ore și jumătate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, Florin Chisim, nu au fost persoane rănite. Benzile transportoare, de la cota 37, au fost cuprinse de flăcări, intervenţia fiind dificilă din cauza fumului dens.

„În jurul orei 2.00 am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Termocentrala Rovinari. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoplatformă pentru lucru la înălțimi din cadrul ISU Gorj. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la benzile transportoare, cota 37, cu mari degajari de fum. S-a intervenit pentru localizarea incendiului, iar după aproximativ două ore și jumătate, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu au fost victime și nu a fost afectată funcționarea termocentralei”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Cauza incendiului nu a fost stabilită deocamdată.

Citește și...