Începe cearta în familia lui Adrian Minune? Artistul vrea ca tânăra să urmeze o carieră în muzică, dar Carmen are alte planuri

Publicat: 07/07/2017 | 00:01

Adrian Minune este un tată fericit. Fiica sa, Carmen, a luat bacalaureatul, iar artistul a ţinut să o felicite din tot sufletul. Artistul vrea ca fata sa să urmeze o carieră în muzică, însă tânăra alte planuri.

Sunt cel mai fericit bărbat din lume. A fost foarte schimbată în ultimul timp. După mine a ieşit aşa deşteaptă. M-a moştenit. Fata mea a avut meditatori. De câte ori veneam acasă o vedeam învăţând. Va urma o carieră în muzică”, a spus Adrian Minune la un post de televiziune.

Întrebat de ce evită în ultima perioadă să mai apară în presă, Adrian Minune a declarat: “Când apar mai mult şi vorbeşti mai mult, plăteşti mai mult. Toţi care au vorbit, ori au deranjat pe cineva, ori au ajuns la pârnaie”.

La rândul ei, mama lui Carmen Minune a declarat: “S-a descurcat foarte bine, este un copil silitor. A muncit mult, iar rezultatul este pe măsură. A excelat la română, engleză…”.

Carmen Minune a dezvăluit unde va merge în vacanţă şi ce facultate va urma odată ce a absolvit bacalaureatul.

“Acum pot să mă bucur de vacanţă, sunt foarte fericită. Cam doi ani şi jumătate am făcut meditaţii. Voi merge în Bali sau Thailanda. Vreau să mă văd sub un palmier cu o nucă de cocos. Voi merge la facultatea de actorie. Dar nu voi lăsa pasiunea pentru muzică să se stingă. Anca Ţurcaşiu, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel sunt actorii mei preferaţi”, a spus Carmen Minune.

Citește și...