Incredibil! Câți ani avea Andreea Bălan când și-a pierdut virginitatea și cu ce bărbat celebru din showbiz. Indiciu: Nu e nici Keo, nici George Burcea

Publicat: 22/11/2019 | 10:08
Incredibil! Câți ani avea Andreea Bălan când și-a pierdut virginitatea și cu ce bărbat celebru din showbiz. Indiciu: Nu e nici Keo, nici George Burcea

Viața intimă a vedetelor rămâne așezată ”sub lupă”, chiar dacă subiectul este ”fierbinte” și, de cele mai multe ori, artiștii sau artistele din showbizul autohton ar dori să întrețină, permanent, misterul. Dar curiozitatea fanilor este de neoprit, astfel că întrebările legate, de pildă, de pierderea virginității, sunt mereu… la ordinea zilei.

Nici Andreea Bălan nu a scăpat de această întrebare ”incomodă”, însă vedeta nu s-a ferit să răspundă. Inițial, s-a crezut că a devenit femeie în perioada în care avea 15 ani și a trăit o poveste de dragoste cu Ionuţ Manea, partenerul ei de dans din videoclipul piesei “Moşule ce tânăr eşti”. Însă Andreea Bălan a oferit detalii care au lămurit misterul.

”Toţi erau convinşi că suntem iubiţi. Acum vă pot spune cum stau de fapt lucrurile între noi. Aveam 15 ani când l-am cunoscut, ce ştiam eu despre iubire? Probabil că dacă ne-am fi cunoscut acum, m-aş fi ndrăgostit de el, are multe calităţi. Suntem prieteni foarte buni, deşi m-a iubit întotdeauna. A fost singurul care a ţinut la mine cu adevărat, Ionuţ mă cunoaşte cel mai bine. Mă iubeşte de 3 ani, dar nu-i poţi comanda inimii, ţin la el şi atăt”, a declarat Andreea Bălan la un moment dat.

În 2004, Andreea Bălan l-a cunoscut pe compozitorul Teo Păcurar, iar zvonurile că și-ar fi pierdut virginitatea era tot mai des vehiculate. Invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Andreea Bălan a negat, inițial, dar apoi a recunoscut că nu mai era fecioară de câteva luni. Andreea și Teo Păcurar s-au logodit, în anul 2005, numai că această relație a durat doar până în 2006.

Citește și...