Incredibil! Ce au găsit poliţiştii în casa lui Eugen Stan, într-o cameră încuiată

Publicat: 11/01/2018 | 14:04

Noi informaţii ies la sufrafaţă despre Eugen Stan, bărbatul care a agresat doi copii minori într-un lift din Sectorul 6. Poliţiştii au mers din nou la casa poliţistului pedofil, pentru percheziţii. Ce au descoperit este, de-a dreptul, şocant. Semn clar că poliţistul avea anumite probleme. La fel şi concubina sa.

 

Într-o cameră încuiată, anchetatorii au descoperit zeci de obiecte sexuale. Eugen Stan şi concubina lui au spus că foloseau respectivele lucruri pentru ei, fără să precizeze motivul pentru care ţinea camera mereu închisă.

De precizat că Eugen Stan nu s-a îngrijorat cu privire la eventualele percheziţii. Luni seara, în casa lui au fost găsite hainele pe care le-a purtat în lift, când i-a agresat pe cei doi copii minori.

Păstra în calculator imagini cu minori

De asemenea, în urma percheziţiilor realizate luni la locuinţa agentului de la Rutieră, anchetatorii au descoperit că acesta păstra în calculator imagini cu minori, două conturi de Facebook, mai multe discuţii între pedofil şi anumiţi minori, pe care Poliţia alege să nu le facă încă publice pentru că se încearcă a se lua legătura cu părinţii copiilor în cauză şi a se afla ce s-a întâmplat între aceştia şi Stan, dar şi discuţii cu femei ce aveau conotaţii sexuale. Deasemenea, anchetatorii au constatat că poliţistul pedofil frecventa site-uri pentru adulţi (VEZI AICI MAI MULTE DETALII).

Citește și...