Incredibil! Ce salariu câștigă Mihai Bendeac la Antena 1 și unde se duc toți banii lui, în fiecare lună

Publicat: 18/06/2019 | 11:52

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai nonconformiști actori din România, iar despre veniturile lui s-a aflat accidental din declarația de avere a tatălui său, care este inspector la Agenția Domeniilor Statului. De acolo reiese faptul că actorul câștiga în anul 2017 cel puțin 7 mii de euro pe lună.

Dănuț Bendeac arăta în declaratia lui de avere, depusă pentru anul 2016, că a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la fiul său, sumă care provenea din contracte de drepturi de autor. Banii au intrat imediat într-un depozit deschis la o bancă din București. Tatăl lui Bendeac mai apare ca proprietar a trei autoturisme de lux, cu care de obicei este văzut actorul. Mihai Bendeac a trecut un apartament și o vilă din sectorul 3, pe numele mamei sale, Emilia.

Părinţii mei se ocupă de gestionarea veniturilor mele, în exclusivitate. Am un card, pe care îl pierd la fiecare două luni, tata având mereu altul de rezervă, card pe care tata, din când în când îmi pune nişte bani”, a povestit amuzat Bendeac, completând: ”Pierd lucruri. Dacă îmi dai un ac şi mă laşi trei minute, l-am făcut dispărut. Nu pot să umblu cu buletinul sau cu permisul de conducere la mine, pentru că le pierd. Am doar nişte copii în maşină. Când văd acte, îmi transpiră palmele”.

Ce salariu are Cheloo la iUmor de la Antena 1

Probabil că mulți s-ar fi așteptat ca actorul Mihai Bendeac să fie cel mai avantajat la bani dintre toți jurații de la iUmor. Surpriză în, isă! Cheloo și-a negociat salariul cu mai mult talent!

Surpriza o face salariul pe care colegul lui de emisiune, Cheloo, îl încasează lună de lună… și este mult mai mare decât a lui Bendeac! Potrivit unor surse din Antenă, se pare că artistul este plătit cu 10.000 de euro ca să facă parte din juriul emisinii „iUmor”.

De asemenea, Cheloo a dat lovitura și în afacerile din domeniul muzical. În 2004, cântăreţul, pe numele său real Cătălin Ştefan Ion, şi-a înfiinţat o firmă specializată pe activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activitătţ de editare muzica, Cheloo deţinând şi un studio unde produce piese şi pentru alţi artişti. În 2017 profitul încasat de Cheloo a fost de 241.410 lei, aproximativ 53.000 de euro, ceea ce înseamnă că afacerea i-a adus cântăreţului peste 4.400 de euro pe lună.

Citește și...