Incredibil cum arată această femeie la 62 de ani! Toată lumea a fost şocată să afle că e bunică

Publicat: 13/10/2017 | 10:08

Melissa este o femeie în vârstă de 62 de ani, care arată cu cel puţin 20 de ani mai tânără. Superba blondă susţine că nu şi-a făcut nicio operaţie estetică, dar că a avut mereu grijă de pielea ei, iar asta se poate vedea de la o poştă.

Melissa le învaţă şi pe alte femei cum să se menţină tinere. Ea are un canal de Youtube foarte popular, unde le spune fanilor ei cum să aibă grijă de pielea lor. Femeia susţine că îşi aplică pe faţă doar vitamina A şi Retinol, ingrediente care se găsesc în special în cremele anti-îmbătrânire. 

Sunt o soţie în vârstă de 62 de ani, am doi copii şi şapte nepoţi, Toţi locuiesc în acelaşi oraş cu mine”, a mărturisit Melissa, pe canalul ei oficial de Youtube.

Melissa are într-adevăr o piele întinsă, un păr lung şi superb şi un tonus muscular de invidiat. Femeia locuieşte într-un mic orăşel din statul american Tennessee. Ea şi soţul ei locuiesc într-o casă victoriană, care datează din anul 1886. Melissa este o familistă convinsă şi petrece foarte mult timp cu nepoţii şi copiii ei. Când ia o pauză, filmează pentru fanii ei de pe Youtube. 

Recomandarea CIAO.RO