Incredibil! “Pistolarul din Militari”, eliberat din greseala din puscarie

Publicat: 13/02/2015 | 11:51
Incredibil! “Pistolarul din Militari”, eliberat din greseala din puscarie

Barbatul care a lasat o tanara fara un ochi dupa ce a impuscat-o, a fost eliberat din inchisoare, si asta pentru ca judecatorii au uitat sa-i prelungeasca mandatul de arestare.

Pe 2 februarie, atunci cand trebuia sa se dicute starea de arest, pentru ca expira mandatul de arestare preventiva, atat judecatorul, cat si procurorul, au uitat sa prelungeasca mandatul. Astfel, la 12 noaptea s-a constatat ca Mihai Chirita este un om liber. Cei de la ANP au decis sa sesizeze instanta cu privire la acest fapt, iar cei de la Curtea de Apel Bucuresti au spus ca a fost o simplă eroare. “Pistolarul din Militari” este judecat acum in stare de libertate pentru vatamare croporala.

„Pistolarul din Millitari” este judecat in libertate

Mihai Chiriţă a astat un an si patru luni in arest dupa ce, in decembrie 2013, in urma unei altercatii, a deschis focul in parcarea unui supermarket din Militari si a impuscat o tanara in ochi. El a considerat ca isi face astfel dreptate, deranjat ca un pensionar le ceruse surorilor lui sa stea la rand pentru a-si achita produsele cumparate.

 

Citește și...