Încruntat, Liviu Vârciu a transmis primul mesaj după ce s-a întors din Asia: „Fraţilor…”

Publicat: 23/12/2017 | 16:32

Liviu Vârciu s-a întors din îndepărtata Asie, după ce a parcurs aproape 5.000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda alături de Andrei Ştefănescu. Carismaticul artist s-a filmat în maşină în timp ce a făcut public un mesaj. Filmarea începe cu el în timp ce este încruntat şi are câteva grimase serioase.

Nu, nu i s-a întâmplat nimic rău. Feţele de tristeţe pe care le are în filmare fac parte din scenariul său. Prezentatorul TV e în culmea fericirii că s-a întors în România, la familia sa şi, cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, el le-a făcut tuturor o urare şi le-a dat un sfat.

“Fraţilor, sărbători fericite… liniştite alături de cei dragi! Să fiţi iubiţi, să iubiţi la rândul vostru”, a spus Liviu Vârciu în Instastory-ul făcut public.

Citeşte şi: Liviu Vârciu, asemănare izbitoare cu fiica lui: ”Sunt identici”

Artistul a fost primit cu multă căldură şi iubire de Anda Călin, fetiţa lor şi Carmina. Zilele trecute, partenera lui i-a făcut public o declaraţie de dragoste, semn că zilele petrecute în îndepărtata Asie au fost un test important al relaţiei lor.

Sa te întâlnesc pe tine a fost întâmplarea mea preferata. #missyou” este mesajul pe care i l-a transmis Anda Călin tatălui fiicei sale.

Liviu Vârciu se iubeşte în prezent cu Anda Călin. Fostul „iepuraş” Playboy l-a făcut tătic pentru a doua oară. Micuţa Anastasia Maria s-a născut pe 25 septembrie 2017. Artistul mai are, dintr-o relaţie anterioară, cea cu Ami Teiceanu, o fetiţă adolescentă pe nume Carmina Maria.

Citeşte şi: Anda Călin, implicată într-un accident de maşină! Ce s-a întâmplat cu iubita lui Liviu Vârciu

„Asia Express” este un reality-show ce duce aventura la un alt nivel. Şapte perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5.000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri ca să ajungă la destinaţia finală. Astfel, ei vor îşi vor folosi cu multă atenţie abilitătile lor ca să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. „Asia Express” va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

Citește și...