Incursiune in viata secreta a celui mai bogat roman! Marturisiri halucinante despre seful garzilor sale de corp!

Publicat: 08/12/2014 | 00:29
Incursiune in viata secreta a celui mai bogat roman! Marturisiri halucinante despre seful garzilor sale de corp!

Fostul legionar Horatiu Potra, supranumit “masinaria de razboi” , a ajuns sa lucreze ca bodyguard a celui mai bogat afacerist roman. Acuzatiile aduse la adresa lui sunt insa incredibile!

In 2010, Horatiu Potra, fost combatant in legiunea straina, a fost retinut de procurori pentru acuzatii de trafic de droguri. Nu a stat foarte mult timp dupa gratii si a fost eliberat, in lipsa de prea multe probe. Asta ca la scurt timp sa apara detalii halucinante despre trecutul lui. Acesta fusese implicat inclusiv in comertul cu arme si vanzari de diamante in Africa.

Fostul legionar Horatiu Potra a ajuns bodyguard-ul lui Frank Timis
Fostul legionar Horatiu Potra a ajuns bodyguard-ul lui Frank Timis

Povestea lui de viata, una plina de pericole si multi bani.. rataciti, nu l-a impiedicat pe cel mai bogat roman, Frank Timis, sa-l angajeze pe post de bodyguard, ba chiar sa-l faca seful garzilor sale de corp.

Frank Timis detine mai multe afaceri in Africa

Potra i-a castigat increderea milionarului foarte repede, iar acesta a ajuns sa administreze una dintre afacerile lui Frank Timis, Pan African Minerals, care se ocupa si de recurtare pentru servicii de paza in Africa.

Un apropiat al milionarului a dezvaluit pentru Cancan.ro modul in care Horatiu Potra face angajari de cand a fost numit responsabil de asta.

Frank Timis detine mai multe afaceri in Africa

“Frank Timis nu stie ca Potra il face de bani de cand lucreaza pentru el. El s-a angajat ca gaseste oameni pe care sa-I duca in Africa, insa a ajuns sa trimita doar puscariasi si oameni total nepregatiti, pe care ii plateste cu jumatate din salariul pe care stie Timis ca-l ofera. Mai exact, Timis ofera cate 8.000 de dolari, dar Potra isi trage jumate la el si le da agentilor cate 4.000 de dolari. Asta pe langa faptul ca primeste 18.000 de dolari pe luna”, a marturisit un colaborator de-a lui Frank Timis pentru Cancan.ro.

Retinut pentru trafic de droguri

Acesta a vorbit inclusiv despre conditiile in care romanii selectati pentru misiuni in Africa sunt nevoiti sa lucreze.

“Sunt obligati sa munceasca 12 ore pe zi, fara pauza, timp de doua luni fara nicio zi libera. Dupa doua luni sunt trimisi o luna in tara”, a mai spus acesta.

CANCAN a prezentat detalii uluitoare despre Potra, in urma cu patru ani, cand s-a descoperit ca este liderul unei grupari paramilitare.

Potra a fost supranumit
Potra a fost supranumit „masina de razboi”

Mai exact, acesta, impreuna cu alti zece indivizi din gruparea sa au cultivat, preparat si vandut, pe raza judetelor Sibiu si Mures, cantitati mari de canabis, obtinand venituri impresionante. Plantele erau cultivate la o ferma din comuna mureseana Zagar, unde era amenajat si un laborator de preparare.

In casa lui Potra, s-au gasit, pe langa drogurile in valoare de 65.000 de lei, un adevarat arsenal: sase pistoale, printre care si doua cu munitie de razboi, doua grenade defensive, peste 100 de cartuse cu gloante si bile de cauciuc, alice pentru arme cu aer comprimat, sabii, macete, cagule, binocluri si dispozitive militare.

(M.A.)
 

Citește și...