INEVITABILUL s-a produs! Oana si Viorel Lis, la un pas de DIVORT! „Am terminat-o!”

Publicat: 13/11/2014 | 09:29
INEVITABILUL s-a produs! Oana si Viorel Lis, la un pas de DIVORT! „Am terminat-o!”

Viorel Lis a facut o criza de nervi atunci cand si-a vazut sotia in plina discutie la un restaurant, cu presupusul amant. Fostul primar s-a enervat teribil si s-a declarat depasit de situatie.

Viorel Lis era hotărât să încheie războiul cu soţia sa şi i-a ptregatit acesteia o cină romantică. insa, atunci cand a vazut imaginile cu sotia lui si presupusul amant, a avut un soc. „Am discutat cu Oana şi am hotărât să vină acasă şi să discutăm problemele noastre. Vreau să-i fac o surpriză Oanei şi o să-i pregătesc o masă. O să-i fac nişte paste. Nu ştiu dacă o să iasă bine, dar ea ar trebui să aprecieze gestul. Eu i-am spus că dacă nu se mai întâlneşte cu tipul ăla, o să putem vorbi. Eu amân această discuţie având învedere comportamentul ei. Am terminat cu cina asta romantică. M-am supărat pentru că s-a văzut cu el. Eu îi admir comportamentul, dar trebuia să-mi spună. Nu renunţ la ea, dar nu mai vreau întâtlnirea din seara asta. Aman această hotărâre a mea, având în vedere comportamentul ei, dar nu vreau să o mai văd în seara asta. Am înţeles că ieri sau alaltăieri este ultima discuţie cu el. Ce ai discutat să vorbeşti cu el”, a declarat Viorel Lis la o emisiune tv.

Viorel si Oana sunt impreuna de mai multi ani
Viorel si Oana sunt impreuna de mai multi ani

Pe de alta parte, oana a avut si o explicatie pentru situatia care s-a creat, insa, Viorel Lis parea mai hotarat ca niciodata. „Eu aseară, m-am dus la restaurant ca să-ţi iau mâncare. Vali m-a urmărit cu maşina. M-am oprit să vorbesc cu el şi s-a pus în genunchi ca să-şi ceară iertare”, a încercat să explice Oana Lis.

Citeste si

Anuntul i-a uimit pe toti! Oana Lis isi face SINGURA planuri de viitor, dupa ce a ramas gravida! “Am luat decizia sa…”

Viorel si Oana Lis se gandesc sa divorteze! Rasturnare incredibila de situatie: A APARUT tatal copilului!

A fost imobilizat la pat

Viorel Lis s-a simtit rau zilele trecute si nu s-a mai putut ridica din pat. “Nu m-ai invitat la munte si nu am mai vorbit de foarte mult timp. Vreau sa spun ca acelui baiat nu ii plac fetele, ci ii plac baietii. Oana, tu nici nu ai vorbit cu mine. De o saptamana nu ne-am mai vorbit. Eu stau in pat, dar nu sunt pe moarte. Am luat medicamentele astea si ma inteapa un pic inima. Eu te-am iubit si te iubesc, dar lamureste-ti problemele”, a spus Viorel Lis.

L.L
 

Citește și...