Înfiorător. Ce i-a spus Maria Macsim Nicoară soțului ei în cele aproape 8 ore de agonie! Motivul pentru care Codrin Nicoară nu a chemat ambulanța mai repede

Publicat: 14/05/2020 | 11:59

S-a aflat ce i-a spus Maria Macsim Nicoară soțului ei în cele aproape opt ore de agonie, după ce ar fi căzut pe scăzi! Mărturisirile sunt înfiorătoare, iar avocatul lui Codrin Nicoară a dezvăluit de ce pianistul nu a chemat mai repede ambulanța pentru soția sa. În prezent, talentata mezzosoprană se zbate între viață și moarte la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Citește și: Maria Macsim Nicoară, testată pentru noul coronavirus! Anunțul făcut de medicii care se luptă să o salveze din ghearele morții

Maria Macsim Nicoară are leziuni grave la cap, bazin fracturat, nas desfigurat și alte contuzii

Soprana Maria Macsim Nicoară este în comă, iar medicii au spus că ea are leziuni grave la cap, bazin fracturat, nas desfigurat și alte contuzii. Incidentul de pe scări este pus sub semnul întrebării de anchetatori care își continuă cercetările.

“Domnul Nicoară este extrem de afectat de cele întâmplate. În acest moment el a dat declarații în calitate de martor, nimic altceva”, a afirmat Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoară pentru jurnaliștii de la Ziarul Buna Ziua Iasi (BZI), un cotidian local de investigații și anchete politice.

Nu rata: Soțul Mariei Nicoară se apără: “Au mai fost discuții tensionate! Nu am bătut-o niciodată!”

Codrin Nicoară le-a declarat polițiștilor că în ziua în care s-a petrecut accidentul nefericit el s-a întâlnit cu un amic, iar soția lui a plecat la părinți. Surse din cadrul anchetei au precizat că Maria Macsim Nicoară s-ar fi întors acasă spre seară, unde s-ar fi întâlnit cu soțul ei. Cei doi ar fi discutat și, a mărturisit pianistului, partenera sa de viață părea chiar “binedispusă”, conform sursei citată mai sus.

Ce i-a spus Maria Macsim Nicoară soțului ei în cele aproape 8 ore de agonie

Soțul solistei de la Opera Naţională din Iaşi a mai povestit că a mers la culcare în jurul orei 21:00. La un moment dat, undeva pe la 23:00, el a auzit un zgomot și și-a găsit soția prăbușită, după ce ar fi căzut pe scările interioare. El a luat-o și a dus-o într-o cameră, unde a așezat-o pe pat. În ultima perioadă, Maria Macsim Nicoară dormea în camera de sus, în mansardă, iar, partenerul ei, mai mereu în living, jos, la parter.

“Domnul Nicoară a ajutat-o să se așeze pe pat. Acolo a mai vomitat, din câte am înțeles, de căteva ori”, a mai precizat Andrei Hoga, avocatul pianistului.

Codrin Nicoară i-a mai spus apărătorului său că și-ar fi schimbat cel puțin o dată soția de haine, în timpul celor opt ore până când la casa lor din Aroneanu a ajuns un echipaj medical. În timp ce agoniza, mezzosoprana s-a plâns soțului ei că nu se simte bine deloc, dar, a subliniat acesta, el nu și-a dat seama de gravitatea situației. Codrin Nicoară a crezut că soția sa nu s-a lovit prea tare în urma căzăturii și a dat vina pe alcool pentru starea de rău acesteia, conform sursei citată mai sus.

Află și: Primele imagini cu scara pe care Maria Macsim Nicoară a căzut! A fost deschis dosar pentru tentativă de omor, iar soțul sopranei și-a chemat avocatul

Codrin Nicoară ar fi supravegheat-o pe cunoscuta solistă, iar spre dimineață, el și-a sunat mama, care este medic, ca să-i ceară părerea. Când Viorica Nicoară a ajuns în locuința celor doi soți, starea de sănătate a Mariei Macsim Nicoară era critică și a sunat imediat la serviciul unic de urgență 112. Transportată la spital de urgență, soprana a fost supusă unei intervenții chirurgicale la cap, iar medicii spun că doar un miracol o poate salva.

Descoperă și: Filmul tragediei din casa sopranei Maria Macsim Nicoară! Soțul a târât-o prin locuință și abandonat-o plină de sânge într-un pat. A agonizat 8 ore până când…

În prezent, se urmărește stabilirea perioadei scurse de la momentul presupusei căzături până la operație. Până acum, în ancheta pentru tentativă de omor in rem (fără a fi vizată o persoană anume)  au fost audiați Codrin Nicoară, mama sa, dar și alte persoane, printre care și vecini.