Informaţii noi despre criminala de la metrou! Magdalena Şerban, faţă în faţă cu medicii legişti. Ce le-a spus

Publicat: 04/01/2018 | 17:48

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti cer prelungirea arestării preventive pentru Magdalena Şerban, femeia de 36 de ani, care a împins-o pe şinele morţii pe Alina Ciucu. Potrivit observator.tv, criminala de la metrou este foarte cooperantă cu medicii legişti.

Magdalena Şerban răspunde la toate întrebările şi face toate testele la care este supusă. Conform ultimelor informaţii, expertiza psihiatrică ar mai dura încă zece zile. Cea care a asasinat-o pe Alina Ciucu a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Informaţii despre crima înfiorătoare de la metrou

Scenele de groază s-au petrecut în seara zilei de 12 decembrie, în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani a fost împinsă pe şinele de tren de Magdalena Şerban. Pe peron nu erau multe persoane, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc în acea noapte la Poliţia Capitalei. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, şi ar fi împins-o de pe peron pe şinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de staţia Dristor 1. Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul şi ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în staţie.

Asasina a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reuşit. S-a întâmplat în staţia Costin Georgian.

Citește și...