”Insula Iubirii” e pe val! Au început deja filmările pentru sezonul al patrulea. ”Bătrânei” sunt pe post de candidaţi!

Publicat: 15/02/2018 | 19:31

Filmările la cel de-al patrulea sezon din ”Insula iubirii” au început deja în Thailanda, într-o locaţie spectaculoasă, iar castingurile pentru noua ”echipă” de cupluri au fost extrem de dificile. Producătorii show-ului au avut de ales şi în cazul unor cupluri care sunt de 50 de ani împreună!

Nu mai puţin de 2.000 de cupluri s-au înscris anul trecut la casting, în speranţa că vor fi ei cei care vor ajunge pe insulă pentru a-şi testa relaţia. Printre cei dornici să ia contact cu ”ispitele” au fost atât români cât şi străini, unii căsătoriţi chiar şi de 20 de ani!

„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. Insula Iubirii are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!”, a spus gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Cupluri vechi de 50 de ani, perechi în care unul dintre parteneri abia împlinise vârsta majoratului toţi au vrut să încerce experienţe noi la ”Insula Iubirii”. În cazul unora dintre perechi, diferenţele de vârstă dintre parteneri au fost chiar şi de 20 de ani, iar în ceea ce priveşte problemele invocate de cei care s-au înscris, cele mai frevente sunt comunicarea sau situaţii neplăcute din viaţa intimă.

Citește și...