Acasă » Galerie foto » Interviu exclusiv. S-a decis să dezvăluie cele mai intime secrete. Maria Constantin, în lacrimi: ”Îmi lipseşte foarte mult! De fiecare dată am ajuns acasă şi…”

Interviu exclusiv. S-a decis să dezvăluie cele mai intime secrete. Maria Constantin, în lacrimi: ”Îmi lipseşte foarte mult! De fiecare dată am ajuns acasă şi…”

De: Cancan 08/01/2018 | 00:00
Maria Constantin şi-a mărturisit secretele

Multă lume a cunoscut-o ca fiind soţia lui Marcel Toader. Cei care ştiu doar atât, n-au cunoscut-o deloc pe Maria Constantin, cântăreaţa care a primit recent nota 10 la conservator. Cântă de la vârsta de 6 ani şi are sute de mii de ore de studiu. Maria şi-a deschis sufletul şi ne-a acordat un interviu emoţionant în care povesteşte cu lacrimi în ochi momentul în care l-a pierdut pe cel mai important bărbat din viaţa ei. În exclusivitate ne-a mărturisit şi despre golul pe care-l are în suflet pentru că nu şi-a putut ţine fiul aproape. Totodată, artista a răbufnit şi în privinţa neadevărurilor spuse despre divorţul de Marcel Toader. Şi, tot în premieră, pe CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, Maria Constantin mărturiseşte că este rudă cu Maria Ciobanu. Urmăriţi, aşadar, un interviu eveniment cu cea despre care nu s-au ştiut multe lucruri, cu atât mai mult adevărul.

Viaţa Mariei Constantin e departe de cea a unui om care le-a avut pe toate de-a gata. Născută într-o familie de muzicieni, a împărţit pasiunea pentru artă alături de ceilalţi doi fraţi ai ei, încă de la o vârstă fragedă. Şi-a construit cariera, a încercat să-şi clădească şi o familie, însă totul s-a ruinat. A avut puterea s-o ia de la început ori de câte ori a fost nevoie şi va lupta ca o leoaică pentru adevăr şi tot ceea ce este al ei.

Muzica, pentru mine, înseamnă tot! Înseamnă tot ceea ce eu am construit, este visul meu, visul părinţilor mei, şi mai ales al tatălui meu. Ai mei părinţi au făcut eforturi aproape imposibile, având trei copii” spune Maria.

Ea a studiat pianul până în clasa a 5-a când s-a hotărât să părăsească studiul la acest instrument din cauza severităţii profesoarei. Era trasă de păr ori de câte ori greşea. ”Având o vârstă atât de fragedă, mi se părea că nu este normal să procedezi aşa cu un elev deşi era spre binele meu, pentru că am învăţat şi pian, însă m-am dus şi am spus: eu vreau flaut. (…) Ai mei au făcut eforturi foarte mari ca să-mi cumpere un flaut. Mi-au luat unul din argint, fiind el şi la mâna a doua a costat destul de mult, câteva mii de euro. Însă, mi l-au cumpărat pentru că eram un copil foarte talentat, încă din clasa a 5-a eram olimpică pe ţară, până-n clasa a 12-a. Am muncit enorm de mult, însă, din cauza posibilităţilor destul de reduse ale părinţilor mei, nu am putut continua la Conservator. ”

Tatăl ei, cântăreţ angajat în ansamblul Doina Gorjului, a îndrumat-o spre folclor. Ca să reuşească să-şi câştige singură existenţa şi să poată urma cursurile conservatorului din Timişoara, Maria s-a pus pe cântat şi muzică populară. ”Tata a zis, uite, dacă vrei să faci pregătire pentru muzica ta clasică, era terorizat pentru că studiam foarte mult, 6-7 ore pe zi erau rezervate doar pentru flaut, îmi spunea că va trebui să merg cu el la nunţi”.

Prima mea nuntă, de două zile, în Bălceţii de Vâlcea, unde m-am şi născut, prima oară mi s-a părut că muzica populară e un fleac după care am văzut că lucrurile nu stau deloc aşa. Până la sfârşitul nunţii, i-am zis că vreau să plec acasă, nu mai vreau niciun ban. Tata s-a speriat, eram mult prea obosită şi mi se părea că iau contact cu un public pe care eu nu-l mai întâlnisem. Obişnuită fiind cu simpozioane, oameni îmbrăcaţi decent, atmosfera era alta şi dintr-o dată m-am trezit la nuntă unde oamenii mai beau un şpriţ şi strigă cântă, băăă, să auzim o sârbă. Era ceva pentru mine, mă întrebam unde am ajuns.”

Însă, banii câştigaţi din primele cântări la nunţi au făcut-o să se răzgândească. Şi-a dat seama că din muzica clasică n-ar putea câştiga la fel de mult şi astfel i-a mulţumit tatălui ei căruia îi datorează totul. ”Din folclor pot să spun că sunt un om independent, care nu depinde de nimeni. De la 16 ani, de când am început să merg la nunţi, chiar nu am mai depins de nimeni ba chiar am încercat să-mi ajut şi familia şi totul i se datorează lui”.

Visul ei era, totuşi, să ajungă în Timişoara, la Conservator, acolo unde tot nu a ajuns întrucât cheltuielile erau mult prea mari iar fraţii Mariei ar fi trebuit să renunţe la studiile muzicale în favoarea ei. Tot tatăl ei a îndrumat-o să participe, în urmă cu 10 ani, la festivalul Maria Lătăreţu unde a şi obţinut marele trofeu cu doina Lie Ciocârlie.

(CITEŞTE ŞI: Maria Constantin şi-a găsit liniştea după divorţ: „M-am apropiat de Dumnezeu!”)

A fost angajată la ansamblul Doina Gorjului din Târgu Jiu timp de opt ani, apoi şi-a dat seama că vrea mai mult. S-a mutat la Bucureşti unde a vrut să demonstreze că tot ce a studiat e de ascultat. Copilăria şi-a sacrificat-o studiind, adolescenţa a întâmpinat-o cu primul iubit şi totodată primul ei soţ, Ciprian Tapotă Lătăreţu. L-a cunoscut pe când avea 19 ani şi au făcut o nuntă cu mult fast şi cu tradiţie.

Dragostea nu a rezistat între Ciprian şi Maria decât şase ani. În urma divorţului, băieţelul lor a rămas în grija tatălui, însă Maria susţine că lucrurile nu vor rămâne aşa şi că va lupta pentru copilul ei. copilul meu oricum este cel mai important lucru din viaţa mea. ”După cum spuneam, gura lumii nici pământul n-o astupă. Aceste acuze au pornit din diverse spuse pe la televizor, însă, nimeni nu ştie ce am trăit eu şi nu doresc nici duşmanilor să treacă prin ce am trecut eu. Eu sunt împăcată cu mine, în ultimul timp fiul meu îşi doreşte foarte mult să vină la mine şi asta este cel mai important pentru mine. Sperăm ca această dorinţă a amândurora să se îndeplinească. Asta încerc, ăsta este visul meu, să-mi reunesc familia pentru că sunt cele mai frumoase clipe.”

Maria şi-a pierdut tatăl, acum doi ani, în urma unui infarct, la doar 59 de ani. Îl simte, însă, aproape ori de câte ori urcă pe scenă. ”Mi se pare că de când tatăl meu nu mai este printre noi, tot timpul când cânt mă gândesc la el. Chiar asta mi s-a întâmplat şi la examenul de admitere, a fost ceva divin, am fost singurul student care a luat 10 la canto. În momentul în care mă gândesc la tata sunt nişte sunete pe care am impresia că nu le mai scot eu, sunetul ăla se duce şi mă poartă el pe mine nu mai sunt eu cea care produc sunetele respective. E o senzaţie care îmi face pielea de găină.”

Maria Constantin suferă după cel mai împortant bărbat din viaţa ei
Maria Constantin suferă după cel mai împortant bărbat din viaţa ei

 

I-a simţit lipsa tatălui după scandalul cu Marcel Toader

Este fericită că tatăl ei a apucat să-i fie alături la lansarea albumului care s-a vândut în 20 mii de exemplare. ”Acum văd că nu mai e. Nici în primele rânduri, nici pe scenă, nu mai este niciunde. Dar în acelaşi timp îi simt prezenţa alături de mine. Eu cred că a plecat cu o tristeţe în suflet fiindcă mai avea multe de văzut”.

În ultimele luni, de când a decis să se separe de Marcel Toader, Maria i-a simţit lipsa tatălui ei şi mai mult. ”Îmi lipseşte foarte mult! Chiar şi în perioadele dificile prin care am trecut în viaţa mea, mai ales acest moment pe care toată lumea îl cunoaşte, de fiecare dată am ajuns acasă şi singură fiind mă tot întrebam, Doamne, de ce L-ai luat pe tata, aş fi simţit nevoia să fie alături de mine şi să mă încurajeze măcar cu o vorbă bună. E trist pentru că mi-a lipsit foarte mult în perioada asta. Ţi-ar fi dat mai multă putere să treci peste întâmplările din ultima perioadă? Cu siguranţă, chiar dacă am avut familia alături, eu sunt genul de om care nu se exteriorizează şi tot timpul le arăt cât de puternică sunt să fiu tot eu un sprijin pentru ei. Le-am spus să stea liniştiţi, că vor vedea că lucrurile nu sunt chiar aşa, tocmai de aceea nu am vrut să dau declaraţii pe această temă pentru că oamenii trebuie să mă cunoască pe mine ca şi artist. Nu viaţa personală care este cumva îmbârligată şi spuse numai neadevăruri despre mine, lucrurile astea se vor dovedi la un moment dat şi nu am vrut să mă bag în această cloacă, aşa o numesc, este o cloacă deşi înţeleg, oarecum, televiziunile, presa, nu doresc nimănui să fi fost în locul meu şi să se spună la nesfârşit neadevăruri despre tine, tu ştiind foarte bine câte eforturi ai făcut şi cât de neadevărat este totul”.

(VEZI ŞI: Maria Constantin, dezvăluiri din intimitate! Ce spune despre noul iubit)

Maria n-ar schimba mare lucru din trecutul ei, spune că toate greutăţile prin care a trecut au făcut-o mai puternică. ”Cu siguranţă aş mai schimba din deciziile pe care le-am luat la momentele respective dar după cum ştii, dacă am ştii ce ne aşteaptă sau ce se întâmplă cu siguranţă am proceda altfel. Iau viaţa ca atare, probabil Dumnezeu m-a încercat şi cu foarte multe greutăţi şi singurul obstacol peste care nu voi putea trece niciodată este faptul că tatăl meu nu mai este în viaţă. Numai eu ştiu câte lacrimi am vărsat pe pernă din cauza problemelor, din cauza drumurilor pe care mi le-am ales în viaţă, însă, în momentul în care mama m-a sunat la ora 1 dimineaţa şi mi-a dat vestea că tata nu mai e, am ajuns acasă şi în momentul în care l-am văzut pe tatăl meu fără suflare, mi s-a derulat un film în faţa ochilor şi Dumnezeu mi-a dat o lecţie că cel mai important în viaţă este de fapt, viaţa”.

Anul acesta, în martie, fix de ziua ei, Maria Constantin îşi face cel mai frumos cadou ei, şi mai ales fanilor. Lansează un album în care include multe surprize şi colaborări inedite. Deşi e axată numai pe partea profesională, Maria speră ca în curând să redevină o femeie liberă şi să poată să-şi refacă şi viaţa sentimentală. ”Cred în chimie, da! Ştiu unde vrei să baţi, dar da, cred în chimie. La un moment dat va exista acea chimie perfectă. Consider că suntem toţi nişte jumătăţi şi la un moment dat când două jumătăţi perfecte se întâlnesc atunci devin un întreg. La un moment dat tot căutam fericirea, caut fericirea de 10 ani încoace, însă cred că am greşit aici. Nu trebuie să caut fericirea. Fericirea va veni când va trebui. Viaţa e făcută din fericire, dar şi fericirea aduce viaţă. Ai mai aduce pe lume un copil? Deocamdată nici nu e momentul potrivit să vorbesc despre lucrurile astea. Da, îmi doresc pentru că îmi plac copiii. Scuze! Sună viitorul tată, probabil.”

Copil fiind, Maria şi-a format pasiunea pentru muzica populară pe discurile Mariei Ciobanu. O idolatrizează şi a descoperit chiar că este şi rudă cu celebra interpretă. ”Oarecum suntem şi rudă dar mai îndepărtată, după bunicul din partea mamei. La mine, la Vâlcea, unde au casă părinţii mei suntem peste două dealuri de Roşiile, de unde se trage Maria Ciobanu” a mai spus Maria Constantin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Horoscop 25 aprilie 2024. ZODIA căreia i se vor recunoaște meritele
Horoscop 25 aprilie 2024. ZODIA căreia i se vor recunoaște meritele
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Mititelu, ATAC ȘOCANT la fiul său, după ce a ajuns în spital: „ESCROC! A luat bani de la toată lumea”
Mititelu, ATAC ȘOCANT la fiul său, după ce a ajuns în spital: „ESCROC! A luat...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce relație are artistul cu fiica lui
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
Ireal! Cât costă carnea de MIEL înainte de Paște. Mulți români se vor abține!
Ireal! Cât costă carnea de MIEL înainte de Paște. Mulți români se vor abține!
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis Bunesa
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...