Interviu halucinant cu cersetorul-jucator! “Chiar ma gandeam la soarta vietii mele, la fiecare patru ore pot sa mor!”

Publicat: 08/02/2014 | 00:58

Ion Suta, cersetorul ale carui intentii au fost expuse in exclusivitate de Cancan.ro, si-a povestit viata in fata camerei de luat vederi.

Ion Suta va deveni personaj de poveste de-acum incolo pe buzele multor romani, dupa ce paparazzii Cancan.ro au aflat despre el ca ziua cerseste in intersectii, iar noaptea joaca banii la cazino.

Ion Sutu a devenit client fidel al cazinourilor, imediat ce iese din tura de cersit
Ion Sutu a devenit client fidel al cazinourilor, imediat ce iese din tura de cersit
Cersetorului ii stralucesc ochii in fata teancului de bani pe care il invarte
Cersetorului ii stralucesc ochii in fata teancului de bani pe care il invarte

Pentru ca multi au fost intrigati de gestul absolut halucinant facut de barbat, am mers mai departe cu demersul jurnalistic si am cautat sa aflam si povestea vietii sale duble, direct din gura protagonistului. Exact la intersectia care l-a facut celebru, in timp ce-si pregatea terenul curatand zapada pe unde marsaluieste ca sa cerseasca.

Ion Sutu foloseste acelasi ritual in fiecare zi
Ion Sutu foloseste acelasi ritual in fiecare zi

„Am avut doua socuri culminante!”

Fostul profesor povesteste cu nonsalanta despre ispravile din viata lui
Fostul profesor povesteste cu nonsalanta despre ispravile din viata lui


“Eu de 40 de ani ma spal cu detergent si sunt singurul din neamul meu care are par. Pentru ca am degresat seboreea si nu am lasat sa asfixieze radacina parului”
, poveste putin amuzat de situatia in care a fost gasit.

Ca si cum rolul absolut intrigant in care a fost surprins nu era suficient, fostul profesor ne ofera si alte detalii despre trecutul lui, care, daca sunt adevarate, sunt la fel de naucitoare.

“Fiecare om are telenovela lui si romanul vietii lui. Am avut doua socuri culminante. Din primul contact in facultate am intrat impotriva familiei Ceausescu, de la admitere, de pe banca facultatii, am intrat in opozitie si in condradictie cu familia Ceausescu.

Am fost student, si pe urma coleg cu Ion Ceausescu si cu nevasta-sa. Pe de o parte securistii si codosii ma aruncau in continuu in fata tunului, si al doilea soc, care a fost cel mai sic el mai cutremurator a fost ca eu, fiind un student, un baiat cuminte si silitor, prietena mea nu a vrut sa ma piarda si mi-a ascuns o taina a vietii ei. Era bolnav de nervi de tip schizofrenic .

Si nu mi-a zis nici nici cand eram prieteni primii doi ani, nici urmatorii patru ani dupa casnicie. De sase ani lua medicamente pe ascuns. Si odata a uitat sa le ia, a avut o criza, mi-a pus cutitul la gat si mi-a zis ca daca nu o ascult, asa imi taie gatul!”, spune el.

Amenintat cu moartea, consolat cu sex

Metoda pe care a aplicat-o ca sa scape din aceasta situatie , dar si ce a urmat dupa, este ca scenariul unui film comico-tragic.

“Ea era doctorita veterinara, stia unde a asezat cutitul. Ca s-o dezarmez am apelat la o metoda de concentrare psihica paranormala si i-am zis: mai fetita, mie imi pare bine ca o sa mori de mana ta si o sa stie copiii tai ca au avut o mama criminala. Eu ma voi duce in Rai sau in Iad, unde o vrea Dumnezeu, dar tu stiu precis unde te duci.

S-a dus la baie, si dupa doua ore a venit cea mai gratioasa, cea mai sexy… isi revenise. Am facut sex si dupa aia cand am intrebat-o de ce mi-a pus cutitul la gat, nu-si mai aducea aminte. Nu puteam sa divortez ca eram trecut la “imoral” si toata ascensiunea mea era terminata. Eram atunci instructor al centrului universitar de partid”, se mai lauda cersetorul-jucator.

Ne explica si cum s-a imbolnavit de Parkinson, boala de care sufera parca “la comanda”. Cel putin asa l-au surprins paparazzi. Ion Sutu nu pare sa manifeste vreun symptom, insa cand intra in ‘tura”, il apuca brusc tremuratul.

Reteta cersetorului: haine ponosite, un diagnostic cumplit o privire pierduta
Reteta cersetorului: haine ponosite, un diagnostic cumplit o privire pierduta

“In urma cu 20-30 de ani, degetul asta de-abia se misca, si m-am dus la profesor doctor academician Balaceanul Stolnici, pentru ca ma cunosc cu el, pentru ca eram vecin cu madame Negroponte, fiica fostului prim ministru al guvernului Tatarascu. Atunci am aflat ca am facut boala lui Parkinson.

Va rog sa ma credeti ca vedeti cum vine un stavilar peste cursul unui rau care a curs o viata intreaga, asa am pus si eu stavilar in calea vietii mele, si tot ce-am facut am uitat! A fost soc! Parasoc! Am zis in clipa aia, in gandul meu, ca nu ma mai intereseaza ce am facut si ce mai am de facut, ma intereseaza tot ce fac sa pot sa traiesc si sa-mi realizez cateva idealuri. Printre care unul stiintific. Sunt singurul din lume care a descoperit o mutanta genetica naturala-spontana, la nuc! Unde in loc de o nuca sau doua pe codita, cum fac de obicei, la mine a facut un ciorchine de vreo 70-80 de nuci.

Am trimis material biologic la sediul de cercetare la laboratul de cercetari de la NASA. Am fost trimis de trei ori in Statele Unite de catre profesorul balaceanu Sytolnici ca sa caut geneza bolii, si a fost pe fond de soc si stress psihocomportamental”, a explicat trecand parca fara noima de la una la alta cersetorul.

Ca sa impresioneze si mai mult, priveste in pamant si cauta dojenire.

“Iau medicamente din patru in patru ore, ma costa 19 milioane, dar mi le da gratis statul, platesc cam 5 la suta. Si daca nu iau la patru ore, intepenesc! Chiar ma gandeam cum e soarta vietii mele, la fiecare patru ore pot sa mor! Daca nu iau medicamente… “
, se plange Ion Sutu.

Citeste si Ziua in intersectie, noaptea la cazino! Asa tupeu, mai rar: povestea halucinanta a cersetorului care toaca milioane la pacanele!

(M.A.)
 

Citește și...