Acasă » Știri » Sport » Întreaga Românie îi ţine pumnii Simonei. CANCAN.ro transmite LIVE ”meciul unei naţiuni”! Detalii de ultimă oră

Întreaga Românie îi ţine pumnii Simonei. CANCAN.ro transmite LIVE ”meciul unei naţiuni”! Detalii de ultimă oră

De: Cancan 27/01/2018 | 00:00

HALEP - WOZNIACKI LIVE VIDEO. Urmareste aici meciul anului! Simona Halep şi Caroline Wozniacki se vor întâlni sâmbătă, 27 ianuarie, de la 10:30, ora României, în finala Australian Open 2018. Înainte de acest meci, ternismena româncă pare să aibă un mare avantaj, chiar dacă daneza o conduce la întâlnirile directe, scor 4-2. Halep a jucat superb în ultimele două partide cu jucătoare de top 10, Karolina Pliskova şi Angelique Kerber. În schimb, Wozniacki nu a avut nicio adversară de top la Australian Open.

CITEŞTE AICI: Simona Halep a pierdut al treilea Grand Slam! Şi locul 1 mondial: ”Poate a patra oară va fi cu noroc!”

CITEŞTE AICI: Wozniacki, primul succes la un Grand Slam! E şi locul 1 WTA: ”Îmi tremură vocea!” Ce i-a transmis Simonei Halep

CITEŞTE AICI: Cât a câştigat Simona Halep! Şi-ar fi dublat banii, dacă o bătea pe Wozniacki

E GATA! Wozniacki câştigă Australian Open! Simona a dat în fileu, deşi a avut minge uşoară, la un moment dat! 

UPDATE Wozniacki îşi face serviciul şi joacă pentru câştigarea finalei! Este 5-4 pentru daneză, dar Simona serveşte.

UPDATE Simona a salvat o dată break-ul, dar nu a fost de ajuns pentru a câştiga şi a face un pas spre actul decisiv. Wozniacki a egalat: 4-4

UPDATE Şi Wozniacki a apelat la ajutorul fizioterapeutului, imediat după ce Halep a făcut al doilea break şi conducea cu 4-3. Ea a avut probleme la genunghiul drept, iar medicul i-a aplicat un plasture şi un bandaj. De asemenea, i s-a făcut şi un masaj la gamba dreaptă. În acest timp, Halep a aşteptat pe teren. Wozniacki a dus până la limită timpul pentru intervenţia medicală. 

UPDATE 13:08 Simona joacă aproape perfect şi o pune în mare dificultate pe Wozniacki! Face break şi serveşte pentru 5-3! Tot mai aproape de primul Grand Slam!

UPDATE 13:01 Simona îşi face serviciul şi egalează: 3-3!

UPDATE 12:57 Simona nu renunţă! Profită şi de gafa lui Wozniacki, strânge din dinţi şi face rebreak! 2-3

UPDATE 12:53 Simona a cedat! Pierde game-ul, pe serviciul ei, la zero! 3-1, Wozniacki!

UPDATE 12:46 Ce game! Peste 10 minute, Simona, epuizată! Se poate citi pe chipul ei, dar luptă! BREAK, Simona: 1-2

UPDATE 12:38 Daren Cahill îi dă indicaţii, imediat, Simonei. Trebuie neapărat să facă break!

UPDATE 12:37 Game jucat la sacrificiu, tensionat, iar Wozniacki are nervii de oţel! Face break-ul şi are 2-0, în decisiv!

UPDATE 12:31 Wozniacki se impune, 1-0, serveşte Halep!

UPDATE 12:28 A început setul al treilea!

PAUZĂ DE 10 MINUTE! Temperaturile ridicate de la Melbourne i-au făcut pe organizatori să ia această decizie.

HALEP a cedat în tie-break! ”Taaaci!” VEZI AICI CUM A REACŢIONAT!

UPDATE 12:14 Ce game! Halep a avut avantaj de două ori, dar Wozniacki a revenit! A treia oară, Simona face punctul decisiv: este 1-1 la seturi! Bravo, Simona!

UPDATE 12:09 Simona face BREAK! Este 5-3! Deşi a şchiopătat, acuzând dureri la coapsa stângă, Halep a forţat şi a reuşit un mare pas spre câştigarea setului al doilea

UPDATE 12:04 Simona are noroc, la ultima minge a game-ului! Mingea loveşte fileul şi Wozniacki nu mai ajunge! Este 4-3 pentru Simona, serveşte Wozniacki

UPDATE 12:02 Este 3-3! Simona a avut unele probleme medicale. Ea a chemat medicul fizioterapeut, într-una dintre pauze. I s-a luat tensiunea.

UPDATE 12:01 Momentele când fanii Simonei o încurajează! 

UPDATE 11:56 Halep rezolvă rapid game-ul: 3-2 pentru Simona!

UPDATE 11:54 Wozniacki face 2-2!

UPDATE 11:47 Cel mai lung game, 11 minute! Simona reuşeşte să anuleze de patru ori şansa break-ului pentru daneză şi apoi câştigă! 2-1, Halep!

UPDATE 11:43 Game-ul al treilea, cel mai lung! Simona reduce de trei ori avantajul pe care Wozniacki îl are!

UPDATE 11:30 Serveşte Halep şi face 1-0. Wozniacki revine pe serviciul ei, 1-1.

S-a ajuns în tie-break! Wozniacki este decisivă! Câştigă primul set, 7-6! 

UPDATE 11:18 Wozniacki face 6-5. Halep e la serviciu!

UPDATE 11:15: Simona serveşte perfect: doi asi şi câştigă game-ul la zero! Este 5-5! 

UPDATE 11:11 Simona face BREAK! Este 5-4 pentru Wozniacki, serveşte Halep!

UPDATE 11:07 Simona îşi face serviciul la limită! Salvează setul, dar are nevoie de break! 3-5

UPDATE 11:01 Se joacă intens, minge lungă, Halep poate face punctul, dar greşeşte! Wozniacki face 5-2 şi e la un game de câştigarea primului set!

UPDATE 10:58 Halep câştigă la zero! Este 4-2 pentru Wozniacki. 

UPDATE 10:55 Wozniacki face 4-1! Serveşte Halep

UPDATE 10:51 Halep revine în forţă după pauză şi face game la zero! 1-3!

UPDATE 10:48 Halep nu se regăseşte! Wozniacki a profitat de orice greşeală a româncei şi are 3-0!

UPDATE 10:44  Wozniacki face break! 0-2!

UPDATE 10:42 Wozniaki îşi face lejer serviciul

UPDATE 10:37 A început meciul, Wozniacki, la serviciu!

UPDATE 10:32  Cele două sportive au ieşit la încălzire. Halep şi Wozniacki schimbă acum primele mingi. Ambele sunt în faţa celei mai mari performante, un titlu de Mare Şlem. Cele două au ajuns în finale, dar nu au câştigat niciodată. 

UPDATE 10:28  Simona Halep înainte să intre pe teren, unde urmează să joace cu tenismena daneză Calorile Wozniacki.

Românca joacă într-o nouă finală de Grand Şlem. Sursa foto: Facebook
Românca joacă într-o nouă finală de Grand Şlem. Sursa foto: Facebook

UPDATE 10:27 – Cristina Neagu, handbalista de la CSM Bucureşti, i-a transmis şi ea un mesaj Simonei: ”Noi, cei de la CSM, o vom urmări pe Simona cu siguranţă, îi ţinem pumnii! E şansa ei să câştige un Grand Slam şi suntem cu toţii alături de ea”

––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 10:10 – Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj de încurajare tenismenei noastre.

”Fiecare meci al Simonei la acest Grand Slam a fost memorabil. Mă aştept la un meci greu, dar frumos. Sunt sigură că Simona va da tot ce are mai bun in această finală. Mă voi trezi la 02:00 dimineaţa (n.r. – ora SUA) ca să urmăresc finala de la Australian Open. Simona trebuie să ştie faptul că e încurajată şi iubită de noi toţi şi oricare ar fi rezultatul, Simona va rămâne Simona”, au fost cuvintele Nadiei Comăneci.

––––––––––––––––––––––––––-

 LIVE Simona Halep – Caroline Wozniacki, finala Australian Open 2018. Simona Halep a tranşat eterna dispută din tenisul românesc. Sportiva născută în Constanţa a mărturisit că titlul de Grand Slam este mai important decât locul 1 din clasamentul WTA. Ea a mai spus că visul său cel mare este să câstige o întrecere majoră.

–––––––––––––––––––––––––––-

Citeşte şi: LIVE Simona Halep – Caroline Wozniacki, finala Australian Open 2018. Tot ce trebuie să ştii despre ultimul meci din Melbourne

HALEP – WOZNIACKI LIVE VIDEO. Urmareste aici meciul anului! Parcursul lui Halep la Australian Open

Halep – Aiava (nr. 193) 7-6, 6-1
Halep – Bouchard (nr. 112) 7-6, 6-2
Halep – Davis (nr. 76) 4-6, 6-4, 15-13
Halep – Osaka (nr. 72) 6-3, 6-2
Halep – Pliskova (nr. 6) 6-3, 6-2
Halep – Kerber (nr. 16) 6-3, 4-6, 9-7

HALEP – WOZNIACKI LIVE VIDEO. Urmareste aici meciul anului! Parcursul lui Wozniacki la Australian Open

Wozniacki – Buzărnescu (nr. 44) 6-2, 6-3
Wozniacki – Fett (nr. 119) 3-6, 6-2, 7-5
Wozniacki – Bertens (nr. 32) 6-4, 6-3
Wozniacki – Rybarikova (nr. 21) 6-3, 6-0
Wozniacki – Suarez Navarro (nr. 39) 6-0, 6-7, 6-2
Wozniacki – Mertens (nr. 37) 6-3, 7-6

HALEP – WOZNIACKI LIVE VIDEO. Urmareste aici meciul anului! Pe lângă performanţele sportive, „Caro”, aşa cum îi spun apropiaţii jucătoarei daneze, este considerată şi una dintre cele mai atrăgătoare jucătoare din circuit. Ea a pozat în ipostaze sexy şi chiar nud în mai multe reviste.

HALEP – WOZNIACKI LIVE VIDEO. Urmareste aici meciul anului! Caroline Wozniacki a dezvăluit pe 14 februarie 2017, de Valentine’s Day, că se iubeşte cu fostul jucător de baschet din NBA, David Lee. Jucătoarea daneză de tenis a fost cerută de soţie pe 2 noiembrie 2017.

Caroline Wozniacki şi fostul jucător de baschet din NBA, David Lee, s-au logodit pe 2 noiembrie 2017. Sursa foto: Facebook
Caroline Wozniacki şi fostul jucător de baschet din NBA, David Lee, s-au logodit pe 2 noiembrie 2017. Sursa foto: Facebook

HALEP – WOZNIACKI LIVE VIDEO. Urmareste aici meciul anului! În urmă cu aproape patru ani, Caroline Wozniacki a fost părăsită înainte de nuntă de jucătorul de golf Rory McIlroy. Relaţia lor a început în 2011 şi s-a încheiat în 2014. Cei doi şi-au anunţat logodna pe Twitterpe 1 ianuarie 2014. În timpul pregătirilor pentru ziua nunţii, Rory McIlroy a decis să rupă logodna.

HALEP – WOZNIACKI LIVE VIDEO. Urmareste aici meciul anului! „Problema e la mine. Invitaţiile la nuntă m-au făcut să realizez că nu sunt gata pentru un asemenea eveniment. Îi doresc lui Caroline toată fericirea pe care o merită şi îi mulţumesc pentru timpul petrecut împreună”, spunea pe 21 mai 2014 jucătorul de golf profesionit .

HALEP – WOZNIACKI LIVE VIDEO. Urmareste aici meciul anului! Rory McIlroy s-a căsătorit anul trecut cu Erica Stoll. Nunta a loc a avut loc în Castelul Ashford, care datează din secolul 12 şi e situat în Irlanda. În interiorul lui s-a amenajat un hotel de 5 stele. În ziua cea mare Rory McIlroy şi Erica Stoll au avut aproape 200 de invitaţi. Ulterior, sportiva daneză a avut o perioadă „neagră”, în care nu mai reuşea să învingă pe nimeni.

HALEP – WOZNIACKI LIVE VIDEO. Urmareste aici meciul anului dintre tenismena româncă, actualul nr. 1 WTA, şi daneza Caroline Wozniacki, 2 WTA. Sportivele vor juca în ultimul act de la Melbourne mâine, 27 ianuarie, începând de la 10:30.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Marile schimbări în imobiliare. Ce locuințe au ajuns la modă
Marile schimbări în imobiliare. Ce locuințe au ajuns la modă
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...