Ioana a făcut ”curăţenie” în anturajul ei! Fiica lui Boureanu şi-a schimbat iubitul şi…

Publicat: 21/11/2017 | 00:00

Ioana Boureanu s-a lăsat cuminţită de noul iubit, alături de care se pare că şi-a găsit liniştea. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii despre cel mai nou cuplu monden şi despre cum a reuşit tânărul să o cucerească pe fata lui Cristian Boureanu. (CITEŞTE ŞI: Boureanu a primit o nouă lovitură din partea fostei soţii! Credea că a scăpat, dar...)

A trecut mai bine de un an de la scandalul cu tatăl ei, iar acum Ioana Boureanu este un om total schimbat!  Adolescenta are un un nou iubit, care i-a adus liniştea şi a determinat-o să îşi facă curăţenie în anturaj şi să renunţe la obiceiurile nefaste. (VEZI ŞI: Fiica lui CRISTIAN BOUREANU şi-a schimbat look-ul! Uite cum arată Ioana blondă)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii incendiare despre cel mai nou cuplu monden! După un an de rebeliune, adolescenta a renunţat la ”nebuniile” vârstei de dragul noului iubit.

Deşi sunt la începutul relaţiei, cei doi tineri par extrem de fericiţi şi îşi trăiesc povestea de iubire ”la vedere”. (CITEŞTE ŞI: Cristi, nu te mai astâmperi! Boureanu şi-a ”biciuit” iubita la piscină, iar, la final… i-a dat ”perversa”!)

Ioana Boureanu şi noul ei iubit, Rareş, au făcut trecut deja primul test în relaţia lor, care promite a fi una de durată. Cei doi tineri au plecat în primul weekend romantic, pe care l-au petrecut cu zâmbetul pe buze şi sufletul jubilând de fericire.

Îndrăgostit până peste cap de fiica lui Cristian Boureanu, tânărul a împărtăşit din momentele petrecute cu adolescenta la munte şi prietenilor, arătându-le tuturor cât de fericit îl face Ioana. Băiatul a postat pe internet primele poze cu adolescenta, pe faţa căreia se citeşte liniştea şi bucuria atunci când iubitul o strânge tandru la piept. (NU RATA, AICI: CRISTIAN BOUREANU abia ce a fost eliberat din penitenciar, dar LAURA DINCĂ tocmai a făcut anunţul! „Cel mai nou membru al familiei!”)

Ioana şi-a acuzat tatăl că a agresat-o fizic

Ioana are 16 ani şi este fiica lui Cristian Boureanu din prima căsnicie a acestuia. Fostul politician şi adolescenta au avut în vara lui 2016 un incident, în urma căruia acesta a ajuns la poliţie, fiind acuzat de minoră că ar fi bătut-o. În prezent, adolescenta locuieşte cu mama ei şi pare să-şi fi rezolvat şi disputele cu tatăl, căruia i-a fost alături în perioada în care acesta a fost după gratii, după ce a lovit un poliţist. (CITEŞTE ŞI: IOANA BOUREANU face noi acuzaţii la adresa tatălui ei! Adolescenta susţine că BOUREANU îşi bate şi iubita!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...