IOANA GINGHINĂ, mărturisiri despre relaţia cu soţul ei! Vedeta a făcut anunţul:,,Mergem înainte…‘’

Publicat: 16/07/2017 | 11:17

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol trăiesc o frumoasă poveste de iubire, cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au căsătorit la scurt timp, iar acum au o căsnicie fericită şi o fiică reuşită.

Vedeta va începe filmările pentru serialul TV în care joacă şi va avea însă lângă ea un bărbat total schimbat şi diferit, ca look, de cel căruia i-a jurat credinţă veşnică. Asta pentru că, de dragul artei, mai precis a rolului în noul film în care va juca, Alexandru Papadopol a fost supus unei schimbări radicale.

”Dacă-l vezi acum pe stradă, cu părul lung şi cu barbă, nu-l mai recunoşti. Dar se pregăteşte pentru noul film, de la toamnă”, a mărturisit Ioana Ginghină, pentru libertatea.ro, referindu-se la soţul său. ”Trebuie să iau ca atare aceste schimbări, ne acceptăm aşa cum suntem, cu toate plusurile şi minusurile. Asta e situaţia, mergem înainte”, a mai adăugat actriţa.

Pentru rolul Geaninei din iSerialul „Când mama nu-i acasă” Ioana Ginghină a slăbit 6 kilograme. „Geanina este o femeie la 40 de ani care îşi caută un bărbat care «să o scoată din anonimat», cum zice ea. De aceea, vestimentaţia ei este sexi, poartă fuste scurte şi bluze decoltate, aşa ca a trebuit să slăbesc pentru acest rol. În total am dat jos 6 kg”, declara Ioana Ginghină. (MAI MULTE AICI)

 

Citește și...