Ioana Tufaru, în culmea fericirii după ce a slăbit 15 kilograme. Ce poate să facă acum fiica regretatei Anda Călugăreanu

Publicat: 22/11/2017 | 17:27

Ioana Tufaru a trecut, în urmă cu o lună şi jumătate, printr-o operaţie dificilă, după ce a ajuns să aibă o greutate de 165 de kilograme. I-a fost montat un inel gastric, iar fiica regretatei Anda Călugăreanu a mai slăbit, iar acum este fericită că-şi poate ţine, din nou, copilul în braţe.

 

„Înainte să-mi monteze domnul doctor inelul gastric aveam 165 de kilograme. M-am îngrăşat enorm după ce am rămas însărcinată. Până atunci am reuşit să-mi păstrez greutatea de 90 de kilograme. Sufeream foarte mult că nu mă mai puteam apleca să-mi iau copilul în braţe. Pentru o mamă e foarte trist. Acum, după ce am slăbit 15 kilograme, pot să-l ridic din nou pe Luca”, a declarat Ioana Tufaru.

În urmă cu opt ani, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului. Pe atunci, Ioana Tufaru avea 213 kilograme. După ce şi-a tăiat stomacul, ea a slăbit în timp record 123 de kilograme şi a reuşit să se menţină până acum doi ani când a rămas însărcinată. Iar kilogramele luate atât în timpul sarcinii, cât şi după ce a născut nu a mai reuşit să le dea jos.

Citește și...