Ion Iliescu, în doliu! Pierdere teribilă pentru fostul preşedinte al României

Publicat: 06/01/2018 | 14:18

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a postat recent un mesaj în memoria fostului său consilier, dar şi membru al PSD, Andrei Alexandru. Fondatorul Partidului Social Democrat a transmis condoleanţe familiei celui decedat.

„A încetat din viaţă, după o suferinţă prelungită, ANDREI ALEXANDRU, consilier al preşedintelui Senatului României.

Membru al Partidului Social Democrat, Andrei Alexandru a fost o prezenţă activă în dezbaterile politice, permiţându-şi de-a lungul anilor chiar şi poziţii adeseori incomode şi percepţii nu totdeauna agreabile. Era o fire permanent neliniştită, dar activă în disputele de idei, pe teme politice la zi.

A lăsat în urmă o familie îndurerată, căreia i-a fost devotat.Eu l-am apreciat întotdeauna pentru spiritul său combativ, pentru angajamentul său constant în disputele politice, pentru modestia sa în viaţa personală şi în comportamentul civic.

Personal, am avut o relaţie apropiată cu Andrei Alexandru, apreciindu-i angajamentul politic şi implicarea în disputele de idei. A fost, totodată, un apropiat al familiei noastre, manifestând o prietenie constantă, indiferent de împrejurări, lucru pe care l-am apreciat împreună.

Ne-a părăsit un prieten, pe care l-am preţuit şi căruia îi vom păstra o caldă amintire. Condoleanţe familiei îndurerate.

Dumnezeu să-l odihnească .

Nina şi Ion Iliescu, a scris Ion Iliescu pe Facebook. 

Citește și...