Ion Iliescu, internat de urgență la spital!

Publicat: 25/06/2019 | 09:53
Ion Iliescu, internat de urgență la spital!

Ion liescu a fost internat de urgență la spital, în această dimineață, după ce a acuzat probleme la inimă. În ultima vreme, fostul președinte al României a tot ajuns pe mâna medicilor, având aceeași problemă de sănătate.

De câțiva ani, Ion Iliescu are probleme cu inima, în luna aprilie a acestui an a fost operat pentru a-i fi extras lichidul pericardic, însă problemele continuă să existe, ajungând să fie internat din nou, în această dimineață, la spitalul Elias din Capitală, scrie spynews.ro. Fostul șef de stat a fost operat de două ori pe inimă în trecut, pentru a-i fi montate stenturi, iar una dintre intervenții a avut loc la Paris.

Ion Iliescu, trimis în judecată în Dosarul Revoluției

Parchetul General a trimis în judecată Dosarul Revoluției. Doar trei mari inculpați au fost trimiși în judecată – Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus, fostul șef al Aviației Militare. Ceilalți inculpați au murit în timpul instrumentării dosarului.

Cercetările au vizat faptul că prin instaurarea unei psihoze generalizate a terorismului ar fi fost create numeroase situaţii de foc fratricid, trageri haotice, ordine militare contradictorii”, se arată în comunicatul Parchetului.

Procurorii susțin că ”psihoza teroristă ar fi fost indusă cu intenţie prin diversiuni şi dezinformări şi a provocat, după 22.12.1989, un număr de862 de decese, 2150 răniri, lipsirea gravă de libertate a sute de persoane, vătămări psihice.

Aceste consecinţe tragice au fost mult mai grave decât cele ale represiunii exercitate în intervalul 17-22.12.1989 (orele 12:00). Totodată, ancheta a stabilit că aceste diversiuni şi dezinformări ar fi creat condiţiile condamnării şi execuţiei cuplului prezidenţial Ceauşescu printr-un proces penal simulat”, potrivit comunicatului.

Citește și...