Home » Galerie foto » Ion Ţiriac are două echipe de hochei! Simona Halep se implică, la rândul ei, în proiect. „Sunt 40 de copii care…”

Ion Ţiriac are două echipe de hochei! Simona Halep se implică, la rândul ei, în proiect. „Sunt 40 de copii care…”

De: Cancan 18/08/2017 | 14:59
Ilie Năstase şi Ion Ţiriac sunt foarte buni prieteni

Înfiinţarea patinoarului Telekom Arena a dus la dezvoltarea primelor două echipe de hochei juniori, organizate la iniţiativa lui Ion Ţiriac. Copiii au vârste cuprinse între 3 şi 6 ani şi respectiv 7 şi 9 ani. Beneficiază de cele mai bune condiţii şi de sfaturile unor antrenori cu greutate şi experienţă.

Fundaţia Ion Ţiriac şi reprezentanţii patinoarului Telekom Arena au prezentat astăzi primele două echipe de hochei juniori selectate pentru pregătire de specialitate

Reprezentanţii Fundaţiei Ion Ţiriac şi ai patinoarului Telekom Arena au prezentat astăzi primele două echipe de hochei pe gheaţă pentru juniori formate pe parcursul întâiului semestru de activitate a patinoarului Telekom Arena. Aproximativ cincizeci de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani formează cele două echipe susţinute de doi dintre partenerii Telekom Arena: Telekom si Dedeman. Echipele sunt structurate pe grupe de vârste, echipa Telekom incluzând juniori între 7 şi 9 ani, în timp ce echipa Dedeman este formată din copii de 3 – 6 ani.  Echipele prezentate astăzi sunt mixte, o treime dintre membri fiind fete şi două treimi băieţi.

Membrii echipelor au fost selectaţi în urma cursurilor de iniţiere gratuite puse la dispoziţie de către patinoarul Telekom Arena în colaborare cu Fundaţia Ion Ţiriac încă de la lansarea proiectului. Criteriile de selecţie au constat în demonstrarea constantă a unor aptitudini sportive pe parcurul ultimelor şase luni. Cele două echipe beneficiază de antrenamente gratuite cu nume relevante ale hocheiului românesc – maeştri ai sportului şi maeşti emeriţi ai sportului – şi de echipamente de specialitate ce le asigură formarea la un standard înalt de calitate.

Succesul cursurilor de iniţiere s-a răspândit rapid, iar în luna mai Fundaţia Ion Ţiriac a organizat la patinoarul Telekom Arena o acţiune punctuală de selecţie a celor mici cu înclinaţie pentru sporturile pe gheaţă, în urma căreia au fost formate alte două potenţiale echipe de hochei de juniori. La această selecţie s-au prezentat peste 150 de copii interesaţi să descopere tainele patinajului. Noile grupe îşi vor începe activitatea de pregătire odată cu reluarea programului şcolar, în septembrie.

„Astăzi prezentăm echipele de hochei juniori susţinute de către Telekom şi Dedeman. Suntem în curs de formare şi vom propune şi către ceilalţi parteneri ai patinoarului, Skoda şi Allianz, echipe de juniori. Din raţiuni pe care nu le-am înţeles, Simona Halep vrea şi ea propria echipă de hochei. Echipamentele de joc pentru o astfel de grupare nu costă mai mult de 10.000 de euro. Imaginaţi-vă ce s-ar putea face dacă autorităţile s-ar implica în treaba aceasta. Deocamdată, am cumpărat tot noi un autocar pentru a duce copiii de la Otopeni la Bucureşti şi retur. Pentru că altfel, nu dispun de transport public direct. Vă garantez că peste câţiva ani acestea vor fi echipele de hochei de juniori ale României”, a declarat Ion Ţiriac, prezent la conferinţa de presă.

Conform planificării realizate de către reprezentanţii Fundaţiei Ţiriac, o nouă selecţie va avea loc şi în a doua jumătate a lunii octombrie 2017, cu scopul de a recruta juniori pentru echipele cu numerele cinci si respectiv şase găzduite de Telekom Arena. Detalii despre susţinătorii acestor noi echipe vor surveni pe parcursul lunilor următoare. La selecţii se pot înscrie copii cu vârsta de până la 9 ani, indiferent de abilităţile pe care le stăpânesc în sporturile pe gheaţă.

Odată cu redeschiderea patinoarului în luna august, în urma perioadei dedicate reviziei tehnice, grădiniţele şi şcolile din Bucureşti şi din localităţile limitrofe au posibilitatea să înscrie grupe de preşcolari şi elevi din clasele 0-4 la cursurile gratuite de iniţiere. Acestea se desfăşoară atât în vacanţe, cât şi pe parcursul anului şcolar.

Pentru a facilita accesul la Patinoarul Telekom Arena, Fundaţia Ion Ţiriac a anuntat că pune la dispoziţia publicului larg un autocar dedicat care va efectua zilnic curse între zona de nord a Bucureştiului – Telekom Arena (Otopeni) şi retur. Autocarul are o capacitate de 52 de locuri pe scaune, dispune de un branding sugestiv şi circulă conform programului de mai jos:

 

 

Locaţie – staţia 

City Tour

Charles de Gaulle

Locaţie – staţia RATB Casa Presei

Sosire Patinoar Telekom Arena

Retur Patinoar-Bucureşti

Luni-Vineri (iniţiere copii)

12:15

12:25

13:00

15:00

Sâmbătă (public larg)

10:15

10:25

11:00

12:40

Duminică (public larg)

17:15

17:25

18:00

19:40

Telekom Arena este un proiect unic, deschis 11 luni pe an, singurul patinoar din zona Bucureşti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaţionale şi în acord cu indicaţiile Federaţiei Internaţionale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor şi sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanţe. Grupurile organizate de copii şi elevi, cât şi juniorii care practică hochei sau patinaj beneficiază de acces gratuit la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament.

Susţinătorii celor două echipe sunt companiile Telekom şi Dedeman, parteneri ai locaţiei Telekom Arena. Prezent la conferinţa de presă, Ion Ţiriac a dezvăluit că Simona Halep vrea, la rândul ei, să înfiinţeze o echipă de hochei, pe care să o susţină financiar.

„Mă simt mândru şi fericit că vin copii dornici să facă hochei. De selecţie se ocupă doar antrenori emeriţi. Sunt 40 de copii care fac patru antrenamente pe săptămână. Am cumpărat două autobuze pentru ei. Simona Halep vrea echipa ei. Sponsorii plătesc întreţinerea acestui patinoar”, a spus Ion Ţiriac.

La rândul său, Ilie Năstase a declarant: “Îl cunosc pe Ion Ţiriac de 50 de ani, are o mare ambiţie să reuşească. Se pricepe foarte bine la absolut tot. Ne certăm, ne împăcăm, dar când trebuie să pornim ceva nu avem nicio problemă. A pus mult suflet în acest proiect”.

Parteneri
Fulgy, fiul secret al lui Dan Bursuc?! Ipoteză șoc: „Du-te și fă-i analizele”! Mulți s-au întrebat de ce seamănă așa bine cei doi! ADEVARUL e…
Fulgy, fiul secret al lui Dan Bursuc?! Ipoteză șoc: „Du-te și fă-i analizele”! Mulți s-au...
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de lei››
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de...
Cum speră Aurel Pădureanu să se umple de bani după moartea Corneliei Catanga. Ce plan a pus la cale
Cum speră Aurel Pădureanu să se umple de bani după moartea Corneliei Catanga. Ce plan...
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum...
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
„Nu ieșiți din case!” Avertisment pentru toți românii
„Nu ieșiți din case!” Avertisment pentru toți românii
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
Gata, e OFICIAL! Reghecampf divortează de Anamaria Prodan. Ce ultimatum i-a dat. Vrea să fie un cavaler!
Gata, e OFICIAL! Reghecampf divortează de Anamaria Prodan. Ce ultimatum i-a dat. Vrea să fie...
Nu cumpăra aceste mașini! Au fost făcute zob în Europa. Modele foarte populare în România sunt pe listă.
Nu cumpăra aceste mașini! Au fost făcute zob în Europa. Modele foarte populare în România...
Gina Pistol revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley după ce abia a devenit mămică pentru prima oară
Gina Pistol revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley după ce...
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru adulți pe OnlyFans
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Mesajul SFÂȘIETOR al unei văduve: „Soțul meu nevaccinat a murit...” Continuarea este zguduitoare
Mesajul SFÂȘIETOR al unei văduve: „Soțul meu nevaccinat a murit...” Continuarea este zguduitoare
Spion rus în Parlamentul României? A deținut funcții-cheie în stat. Totul a fost făcut public abia astăzi
Spion rus în Parlamentul României? A deținut funcții-cheie în stat. Totul a fost făcut public...
Ce a postat Irinuca, fiica lui Columbeanu, pe Instagram, după ce Monica şi Mr. Pink s-au despărţit. Foto
Ce a postat Irinuca, fiica lui Columbeanu, pe Instagram, după ce Monica şi Mr. Pink...
Horoscopul lunii august 2021. Creşteri financiare, bucurii în dragoste
Horoscopul lunii august 2021. Creşteri financiare, bucurii în dragoste
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari...
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
Cum au reacționat fanii cand Loredana și-a scos sânii COMPLET într-o fotografie: „Penibil, pt vârsta dumneavoastră! Sunteti o..
Cum au reacționat fanii cand Loredana și-a scos sânii COMPLET într-o fotografie: „Penibil, pt vârsta...
Un nou virus lovește România. Toată lumea e în alertă. Cazurile vor exploda
Un nou virus lovește România. Toată lumea e în alertă. Cazurile vor exploda
O MOLIMĂ CUMPLITĂ a apărut în România:
O MOLIMĂ CUMPLITĂ a apărut în România: "Deja există o isterie!" NU se poate face...
Ilie Năstase a revenit în viața lui Brigitte. Florin Pastramă a răbufnit
Ilie Năstase a revenit în viața lui Brigitte. Florin Pastramă a răbufnit
Oana Sîrbu aruncă bomba despre COVID-19. Toată România trebuie să știe
Oana Sîrbu aruncă bomba despre COVID-19. Toată România trebuie să știe
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă,...
Ioana Ginghină, primele declarații despre A TREIA NUNTĂ! Ce ținută atipică va avea
Ioana Ginghină, primele declarații despre A TREIA NUNTĂ! Ce ținută atipică va avea
Oficial israelian: Atacul asupra petrolierului, în care a murit un marinar român, a fost comis de Iran
Oficial israelian: Atacul asupra petrolierului, în care a murit un marinar român, a fost comis...
A văzut-o deasupra mormântului. Iubitul Denisei Răducu a mers în cimitir la miezul nopții, iar acolo ceva neașteptat s-a întâmplat
A văzut-o deasupra mormântului. Iubitul Denisei Răducu a mers în cimitir la miezul nopții, iar...
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la piscină
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la...
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în costum de baie | GALERIE FOTO
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în...
Floyd Mayweather, ținta unui atac armat! O persoană a încercat să-l omoare: Un bodyguard a fost împușcat
Floyd Mayweather, ținta unui atac armat! O persoană a încercat să-l omoare: Un bodyguard a...
Alex Bodi a schimbat iar bomba sexy! Cu cine se iubește acum fostul soț al Biancai Drăgușanu
Alex Bodi a schimbat iar bomba sexy! Cu cine se iubește acum fostul soț al...
S-au căsătorit! Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au făcut pasul cel mare. Ce rochie a purta gimnasta la marele eveniment
S-au căsătorit! Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au făcut pasul cel mare. Ce rochie a...
Cine deţine pământurile României. Pe primul loc sunt arabii de la Al Dahra
Cine deţine pământurile României. Pe primul loc sunt arabii de la Al Dahra
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Cum a reușit Zanni să păcălească pe toată lumea! Abia acum s-a aflat cine este cu adevărat
Cum a reușit Zanni să păcălească pe toată lumea! Abia acum s-a aflat cine este...
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Președintele țării șochează: „Nu-mi pasă dacă muriți de COVID”
Președintele țării șochează: „Nu-mi pasă dacă muriți de COVID”