Ionela Prodan, „dans” pe holul spitalului. Anamaria Prodan le-a arătat tuturor clipul cu mama ei

Publicat: 04/02/2018 | 20:59

Ionela Prodan pare să se simtă mai bine. Anamaria Prodan şi-a vizitat şi astăzi mama, sexy-impresara mergând foarte des la aceasta în ultimele zile.

Anamaria Prodan a publicat pe contul ei de Instagram un clip cu mama ei, Ionela Prodan. Imaginile cu Ionela Prodan dau senzaţia unui dans, celebra interpretă fiind cu zâmbetul pe buze, ceea ce este îmbucurător.

Ionela Prodan şi-a îngrijorat fanii după ce a ajuns de urgenţă la spital săptămâna trecută, din pricina unor probleme cardiace. Celebra interpretă de muzică populară a oferit, în exclusivitate, primele declaraţii pentru CANCAN.ro, direct de la spital.

„Sunt bine. Mulţumesc lui Dumnezeu. Am venit în secunda doi la Elias. Oamenii de aici au fost minunaţi. Elias a fost şi a rămas spitalul numărul 1. Ce a fost greu a trecut. Mai stau câteva zile să-mi termin tratamentul şi merg acasă. Vă mulţumesc din suflet pentru cuvintele frumoase şi pentru grija dumneavoastră”, a transmis, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, Ionela Prodan.

 

Citește și...