Ionela Prodan părăseşte România! Vedeta a luat această decizie, după ce a fost externată din spital

Publicat: 12/02/2018 | 07:57

Vestea că Ionela Prodan nu se simţea bine şi a fost internată de urgenţă în spital, a şocat pe toată lumea. Îngrijorarea a fost şi mai mare, odată cu rămânerea pe o perioadă mai lungă la clinică şi investigaţiile pe care artista le-a făcut.

Din fericire, artista a fost externată, Anamaria fiind mereu lângă ea. La scurt timp, cântăreaţa de muzică populară a luat o decizie radicală, aceea de a se muta în America.

Initial, s-a crezut ca doamna Prodan ar sta la Spitalul Elias doar o seara, insa, dupa ce medicii au vazut ca nu este de gluma cu problemele artistei au internat-o pe o perioada mai lunga. In plus, i-au montat pe toata perioada si un aparat special prin care sangele sa poata circula normal, iar ea sa scape de ameteli si palpitatii. In scurt timp, cantareata va pleca spre Vegas, asa au decis Anamaria si Anca. Acolo, ea va avea parte de liniste si va evita sa dea explicatii despre problemele de sanatate. Daca va fi nevoie, va face un control si va fi consultata si de specialistii din SUA„, au spus pentru wowbiz.ro, apropiaţii familiei Prodan.

În vârstă de 70 de ani, cântăreaţa de muzică popularăa  fost externată marţi, 6 februarie. Timp de două săptămâni Ionela Prodan a fost internată la Spitalul Fundeni şi, ulterior, la Spitalul Elias, unde i s-au făcut numeroase analize şi a primit tratament sub stricta supraveghere a medicilor.

Ionela Prodan a slăbit spectaculos în ultima perioadă. Ea a dat jos 25 de kilograme şi acum cântăreşte doar 60 de kilograme. Artista de muzică populară a împlinit 70 de ani pe 6 octombrie.

Citește și...