Ionut Dolanescu, desfigurat de durere la capataiul bunicii sale! Cine a fost marele absent de la inmormantarea batranei!

Publicat: 24/10/2014 | 18:29
Ionut Dolanescu, desfigurat de durere la capataiul bunicii sale! Cine a fost marele absent de la inmormantarea batranei!

Clipe grele pentru Ionut Dolanescu, care si-a condus bunica astazi pe ultimul drum. Zeci de curiosi s-au strans ca la circ in cimitirul Bellu, iar marele absent la nefericitul moment a fost cantareata Maria Ciobanu.

Clipe grele pentru Ionut Dolanescu, care si-a condus bunica astazi pe ultimul drum. Rapus de durere, el nu s-a putut abtina sa nu planga.

Ionut Dolanescu si-a condus bunica pe ultimul drum
Ionut Dolanescu si-a condus bunica pe ultimul drum

Mamaia Didina, care a trecut in nefiinta zilele trecute la venerabila varsta de 102 ani, a fost astazi condusa pe ultimul drum. Zeci de apropiati au venit sa-i aduca un ultim omagiu, iar nepotul sau, Ionut Dolanescu, a fost cel mai devastat. Lacrimile ii curgeau incet pe obraz, in timp ce asculta predica pastorului.
 

Curiosii au venit cu trei ore inainte
 

Ionut Dolanescu

Ionut Dolanescu a respectat ultimele porunci ale bunicii sale, care a vrut neaparat sa fie inmormantata langa fiul sau, marele artist Ion Dolanescu. Pe langa familia indurerata, la cimitirul Bellu au venit zeci de curiosi, care au sustinut ca sunt fani ai marelui maestru.

Artistul nu si-a putut stapani lacrimile
Artistul nu si-a putut stapani lacrimile

Unii dintre ei si-au facut aparitia la monumentul funerar al artistului cu trei ore inaintea cortegiului funerar.

ionut dolanescu

“Filmeaza-ma si pe mine sa ma vad la televizor”, a spus cu patos unul dintre curiosi, la nici un metru de apropiatii familiei Dolanescu.
 

Marii absenti au fost Maria Ciobanu si Dragos Dolanescu!

ionut dolanescu

Printre absentii de la nefericitul eveniment s-a numarat cantareata Maria Ciobanu, dar si fratele lui Ionut, Dragos. Chiar si persoanele venite la inmormantare se intrebau de ce lipseste cantareata de muzica populara.

ionut dolanescu

Desi Didina Dolanescu nu a fost foarte apropiata de Dragos, ea a facut tot posibilul pentru ca cei doi nepoti ai sai sa se impace si sa renunte la lupta pentru avere. Visul batranei nu s-a implinit, insa, pana in clipa in care s-a stins din viata.

ionut dolanescu

Pentru ca locuieste tocmai in Costa Rica, Dragos nu a putut fi prezent la inmormantarea bunicii sale, dar nici nu a luat legatura in vreun fel cu fratele sau.
Absenta Mariei Ciobanu a ridicat mari si ea mari semne de intrebare, mai ales ca in ultima vreme a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostei sale soacre. Cu toate aceste, surse din apropierea bunicii Didina sustin cu tarie ca cele doua nu au avut niciodata o relatie aproapiata.

maria ciobanu

Ba mai mult, Didina Dolanescu a considerat mereu ca Maria Ciobanu i-a pus piedici in cariera lui Ion Dolanescu. Un astfel de episod a fost povestit chiar de apropiati:”Maria era prietena buna cu Marioara Murarescu. Dupa ce s-a despartit de sotul ei, Ion nu a mai calcat niciodata la emisiunea “Tezaur Folcloric”, desi era unul dintre cei mai buni interpreti ai momentului, avea milioane de fani. Asta nu a fost o coincidenta, a fost mana de femeie. A Mariei Ciobanu, care s-a inteles cu prietena ei”
 

CITESTE SI:

Tragedie in familia lui Ionut Dolanescu! Ce urmeaza sa faca pentru femeia care i-a fost alaturi toata viata si care s-a stins azi

Cel mai mare regret al lui Ionut Dolanescu, dupa moartea bunicii. „Nu a reusit sa…”

 

Mamaia Didina a murit la 102 ani

Ionut Dolanescu era foarte apropiat de bunica lui
Ionut Dolanescu era foarte apropiat de bunica lui

Gherghina Dolanescu a trecut in nefiinta miercuri la venerabila varsta de 102 ani. Vestea ca bunica sa a murit l-a socat pe cantaretul Ionut Dolanescu, iar cel mai mare regret al sau este ca nu a reusit sa i-l aduca pe stranepotul ei, micutul Iancu fiind nascut in urma cu 20 de zile. Mamaia Didina avea serioase probleme de sanatate, iar de cateva luni cazuse la pat, din septembrie fiind aproape in coma. Acum, insa, a plecat dintre noi, lasand un gol imens in inima lui.


Claudia Balan, Alex Saulea