Ionut Gologan a vorbit cu Gigi Becali la telefon! Ce i-a transmis latifundiarul romanului condamnat la moarte in Malaezia!

Publicat: 29/07/2015 | 08:18
Ionut Gologan a vorbit cu Gigi Becali la telefon! Ce i-a transmis latifundiarul romanului condamnat la moarte in Malaezia!

Dumitru Gologan, tatal romanului comndamnat la moarte in Malaezia, a dezvaluit ca fiul sau a fost sunat de Gigi Becali.

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru www.ziarulring.ro, Dumitru Gologan, tatal lui Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Mamalezia, a vorbit despre cea de-a doua vizita pe care i-o va face fiului sau la inchisoare, saptamana aceasta.

De asemenea, Dumitru Gologan a marturisit ca fiul sau vorbit la telefon, din inchisoare, cu latifundiarul Gigi Becali, care s-a implicat puternic in cazul romanului condamnat la moarte in Malaezia.

becali_principal

”Dupa ce am fost la domnul Becali, m-a sunat băiatul din Malaezia. Aflase si era bucuros. Mi-a zis: «Tata, am vorbit cu domnul Becali la telefon! Mi-a spus ca o sa-mi trimită un preot aici si că vrea sa-mi angajeze un al doilea avocat. Mi-a zis că ti-a dat niste bani, niste carţi, o cruce si o Biblie sa mi le aduci. Abia astept sa ajungi din nou la mine!”, a dezvaluit parintele lui Ionut Gologan.

”Nu stiu cum a luat legatura baiatul meu cu domnul Becali, probabil prin doamna consul Camelia Tudose. Şi eu l-am întrebat şi el mi-a spus: «Tata, am vorbit cu doamna consul şi mi-a spus că te-ai întâlnit cu domnul Becali»”, a mai spus el.

Gigi Becali a confirmat ca a fost sunat de Ionut Gologan din inchisoare.

„Nu-i mai trimit nicio scrisoare. Am vorbit eu cu baiatul, direct. M-a sunat din Malaezia. Nu stiu de unde a luat numarul meu de telefon, poate de la doamna consul. Eu am vorbit cu doamna consul sa-i angajeze inca un avocat”, a spus Gigi Becali.

(D.A.)

Citește și...