Ionut ”Pitbull” Atodiresei va deveni tătic! Anda Ghiţă va deveni bunică de doua ori în acelaşi an

Publicat: 19/10/2017 | 09:28

Fericire mare pe Ionuţ Atodiresei! Celebrul luptător va deveni tătic în primăvara anului viitor. Soţia lui, Oana, este însărcinată cu primul lor copil.

Ionuţ ”Pitbull” Atodiresei şi fiica Andei Ghiţă sunt mai fericiţi ca niciodată! Celebrul sportiv a primit vestea cea mare de la Oana, care este însărcinată şi urmează să-i dăruiască acestuia primul lor copil.

“Cat e el de luptator, a marturisit ca in momentul in care a primit vestea s-a simtit coplesit de emotii. E un moment unic in viata lor. Nu stiu sexul copilului, dar din cate se pare o sa se nasca in primavara anului viitor. Ii felicit si ii urez Oanei sarcina usoara”, a declarat un sportiv din cercul lui Pitbull Atodiresei pentru wowbiz.ro.

Interesant este faptul ca, daca vestea cea mare va fi confirmata, Anda Ghita, soacra luptatorului Pitbull Atodirei, va deveni bunica de doua ori in acelasi an, respectiv in 2018. Si asta pentru ca, imediat dupa nunta fiului ei, Mario, eveniment petrecut in vara acestui an, sotia acestui, Loredana, i-a anuntat ca este insarcinata.

Citește și...