IONUŢ TĂNASE câştiga „Dansez pentru tine” în urmă cu şase ani de zile, alături de JOJO, iar acum o duce tot mai bine! Ce maşină de zeci de mii de euro conduce în prezent

Publicat: 15/08/2017 | 10:42

În urmă cu şase ani de zile, Ionuţ Tănase păşea în „ringul viselor“ din cadrul emisiunii TV prin care a ajuns să fie cunoscut de-o ţară întreagă. Ionuţ Tănase ajungea să fie iubit de întreaga Românie, atunci când dansa alături de Jojo, impresionând prin povestea sa de viaţă. Tânărul a fost abandonat când era mic de către părinţi, iar prin foarte multă muncă şi determinare a reuşit să îşi clădească un drum în viaţă.

După ce a câştigat marele premiu, Ionuţ şi-a format şi o familie frumoasă, iar banii i-a investit bine. Drept urmare, în prezent şi-a permis să îşi cumpere un automobil în valoare de peste 20.000 de euro, pe care l-a prezentat cu mândrie printr-o fotografie postată pe contul lui de Instagram, alături de mesajul „Şoferul meu!”, fiindcă în imagine apare şi fiul său.

Ionuţ Tănase este foarte mândru de fiul său, care se joacă în automobilul familiei
Ionuţ Tănase este foarte mândru de fiul său, care se joacă în automobilul familiei

Bucuria i-a fost umbrită de un scandal cu… Teo Trandafir!

Teo Trandafir a fost acuzată de Ionuţ Tănase, fostul partener a lui Jojo de la ,,Dansez pentru tine’’, că nu îşi îndeplineşte ca la carte îndatoririle de naşă a finului ei, subliniind că are o relaţie distantă cu vedeta. Ionuţ a devenit pentru a doua oară tătic, iar prietenii virtuali l-au întrebat dacă Teo Trandafir va fi şi naşa acestui bebeluş. După aceste mesaje, Ionuţ a răbufnit şi a scris un mesaj.

,,Am o rugăminte la toţi cei care îmi scriu în privat despre Teo Trandafir. Vă rog să nu mă mai întrebaţi dacă tot Teo Trandafir este şi naşa la fetiţa mea asa cum este la Mateiuţu. Să lămuresc niste lucruri, care le ţin de mult în mine şi de fiecare dată să mă simt prost că mint, când sunt întrebat de relatia dintre Matei şi Teo Trandafir. Teo Trandafir nu a sunat nici măcar o dată să întrebe ce face Mateiuţu. În 3 ani jumate, Teo Trandafir l-a vazut o singura data, cand avea cateva luni si atunci la insistenţele mele. De aceea am renunţat la tot şi toate să fiu alături de familia mea! Familia mea este mai presus de orice!”, a scris Ionuţ Tănase.