Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au împăcat! Cea mai fericită este Irinuca

Publicat: 29/12/2018 | 08:20

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au îngropat securea războiului. S-au împăcat, au făcut pace, iar acum fiica lor, Irinuca, poate merge singură în SUA, pentru a petrece timp cu mama sa. În clipa de față, micuța petrece o scurtă vacanță alături de părintele ei, peste Ocean. Micuța, care se află în grija milionarului de la Izvorani, va reveni la București abia pe 1 septembrie.

Până atunci, Irina și Monica profită din plin de timpul pe care îl petrec împreună. Cea mai fericită este, de departe, fetița. Care a povestit pe vlog peripețiile ei din Malibu. A făcut baie în ocean, la cunoscuta plajă Venice, din California.

S-a jucat de mama focului într-un parc de distracții, a făcut cumpărături, a primit hăinuţe cu unicorni şi pisici, preferatele ei, a mers la cinema, la restaurante, dar la fel de bine se simte şi acasă, în vila de 3,5 milioane de dolari a lui Mr. Pink, unde nu-i lipseşte nimic, conform click.ro.

De altfel, aceasta ar putea să-i devină şi ei cămin în viitorul apropiat, căci Irinel şi Monica iau în calcul mutarea definitivă a copilei în SUA. În tot acest timp, milionarul s-a aflat în țară și s-a bucurat de clipele petrecute cu iubita sa, Oana Cojocaru.

Citește și...