Irina Loghin îşi caută menajeră de o jumătate de an! De ce a fost refuzată până acum de toate doritoarele

Publicat: 10/08/2017 | 08:40

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară Irina Loghin a anunţat că are nevoie de ajutor pentru a angaja o menajeră, însă condiţiile sunt extrem de stricte.

Mai exact, artista are nevoie de o femeie care să locuiască în casa ei şi să aibă grijă de ea non-stop. A trecut aproape o jumătate an de când a lansat anunţul, însă nu a reuşit să găsească până acum pe cineva care să accpete condiţiile.

Dragi prieteni, dupa cum probabil ati aflat, caut o menajera interna (care sa locuiasca permanent la mine). Este o decizie foarte dificila pe care trebuie sa o iau, deoarece este foarte greu sa bagi o persoana straina in casa, iar selectia este foarte riguroasa. Vreau sa ma asigur ca aleg persoana cea mai potrivita. Sper sa ma intelegeti.

Criteriile de selectie sunt urmatoarele:
– sa aiba in jur de 50 de ani,
– sa nu aiba vicii (consum de alcool, fumat),
– sa aiba un aspect fizic placut (sa nu fie supraponderala, sa nu fie neglijenta etc.)
– sa fie meticuloasa, atenta la detalii,
– sa fie o persoana deschisa, optimista, sincera, cu mult bun simt, sa aiba un suflet bun,
– sa ii placa curatenia, sa stie sa gateasca, sa fie o buna gospodina,
– sa nu aiba obligatii familiale (trebuie sa stea la mine, avand liber doar duminica)
Postul este pe perioada nedeterminata, asadar respectiva persoana trebuie sa fie dispusa sa locuiasca la mine pentru o perioada lunga de timp si sa indeplineasca toate criteriile de mai sus. Din acest motiv selectia este foarte grea, si de aceea revin cu anuntul. In cazul in care sunteti interesata si indepliniti criteriile (sau stiti pe cineva care ar fi), trimiteti-mi un mesaj privat pe Facebook, in care sa atasati o fotografie cu Dvs. si o scurta descriere. Va rog sa imi scrieti doar daca indepliniti toate criteriile, deoarece, in caz contrar, pierdem timpul si eu si dumneavoastra
”, este anunţul făcut de artistă.

 

Citește și...