Irinel Columbeanu a rupt tăcerea despre relaţia cu Monica Gabor:”Irina nu are doi părinţi, doar unul…“

Publicat: 14/11/2017 | 10:31

Deşi au trecut mai bine de şase ani de când a divorţat de Monica Gabor, Irinel Columbeanu are o relaţie bună cu fosta lui soţie, asta de dragul Irinei, fetiţa pe care o au împreună. Milionarul a spus că este şi mamă şi tată pentru fiica lui.

„Nu are doi părinţi, doar unul, această distanta faţă de unul din părinţi este rezolvată într-un fel, micşorată datorită acestor tehnologii, asta e (…) Pe celălalt părinte nu ai cum să îl obligi”, a declarat Irinel Columbeanu.

„Dacă sunt invitat, mă duc (n.r. în America). În schimb, o invităm noi pe Monica, dacă vrea, să petreacă sarbătorile alături de noi”, a mai spus afaceristul.

Irinel a vorbit şi despre bărbatul altături de care a apărut Monica zilele trecute, un vlogger cunoscut. „Tânărul respectiv este un mare vlogger. Cifrele sunt cu totul diferite între SUA şi România şi probabil că vazandu-l în compania Monicăi,a zis ca e tare (n.r. Irina Columbeanu)”, a mărturisit omul de afaceri.

Bărbatul consideră că unele comentarii negative pe care Irina le primeşte, pot fi un antrenament bun pentru viaţa reală,  „Am văzut ceva cu puncte puncte. Cred că este un fenomen inevitabil. Se raportează la un mic număr, că îi mai citesc şi eu din comentariile publice. Am observat că nu sunt predominante şi cred că sunt inevitabile. Reprezintă poate şi un antrenament bun pentru viaţa reală”, a anunţat fostul soţ al Monicăi Gabor.

Citește și...