Irinel Columbeanu a ”călcat pe-o broască” chiar în LIVE-ul în care își prezenta iubita de 21 de ani?

Publicat: 08/06/2018 | 14:31

Și milionarii au momentele lor de slăbiciune! Irinel Columbeanu pare că ar fi tras un pârț  chiar în timpul unei emisiuni difuzată LIVE în care își prezenta iubita de 21 de ani. Telespectatorii au remarcat acest moment, iar comentariile nu s-au mai oprit. 

Oana Cojocaru, o tânără de 21 de ani din Bacău, a ajuns pe buzele tuturor după ce milionarul Irinel Columbeanu a prezentat-o ca fiind iubita lui oficială. Prima apariție televizată, în calitate de cuplu, au avut-o recent în emisiunea Wowbiz.

Toate bune și frumoase, Irinel a lăudat-o pe Oana cum nu se putea mai frumos, dar ceva s-a întâmplat la un moment dat în timpul emisiunii. Printre atâta romantism și ciocolată, telespectatorii emisiunii au sesizat un zgomot dubios provenit de la milionar chiar în timp ce se pregătea să vorbească despre vacanțele romantice pe care le-a programat alături de ea.

”Irinel a ”scăpat-o” în direct??” Asta a fost întrebarea celor care au urmărit inclusiv înregistrarea, amuzați de situație. La un moment dat chiar se aude pe înregistrare cum pe cineva din publicul emisiunii îl bufnește râsul la acest moment.

 

Citește și...