Îşi scăpase greutatea de sub control, dar… Xonia a apărut în costum de baie şi… nu e rău deloc!

Publicat: 11/07/2017 | 00:00

Xonia a scăpat de kilogramele în plus şi, fericită, şi-a etalat noua siluetă într-un costum minuscul. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe artistă pe litoral şi vă prezintă imaginile care i-au înnebunit pe bărbaţii de pe plajă. (VEZI ŞI: Xonia, intervenţie estetică fără bisturiu! Cum arată acum cântăreaţa. "Am reuşit să...")

Xonia a recâştigat controlul cântarului, după o perioadă în care kilogramele în exces puseseră stăpânire pe trupul ei. Artista şi-a arătat silueta perfectă, în toată splendoarea, la mare, unde a atras privirile tuturor ca un magnet.

Xonia a scăpat de problema kilogramelor în plus
Xonia a scăpat de problema kilogramelor în plus

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a filmat-o pe Xonia pe litoral, unde a făcut furori. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, în nuanţe de roz, portocaliu şi negru, cântăreaţa a impresionat asistenţa cu formele perfecte. (CITEŞTE ŞI: Viaţa bate filmul! Ce s-a întâmplat cu Adrian Ţuţu, câştigătorul ”Românii au talent”, după ce a fost părăsit de Xonia şi a ajuns la sapă de lemn)

Odată scăpată de grija kilogramelor excedentare, Xonia s-a putut răsfăţa la plajă cu o îngheţată delicioasă, pe care a savurat-o din plin până la ultima linguriţă. (VEZI AICI ŞI: Bărbaţii nu şi-au putut lua ochii de la ele! Divele care arată demenţial în costum de baie)

Citește și...