ISIS ameninţă cu atacuri de Crăciun în principalele oraşe ale lumii! Care este ”harta” teroriştilor şi la ce strategie au apelat!

Publicat: 04/12/2017 | 20:19

Stat Islamic a lansat o serie de imagini cutremurătoare în care promite un Crăciun cât mai sângeros pentru sutele de mii de oameni care se vor afla în cele mai mari oraşe din lume, scrie Daily Mail.

Vă vom distruge ţara”, ”Sub observaţie” şi ”Ne vedem curând”, acestea au fost mesajele transmise de Stat Islamic, alături de imagini terifiante în care apare ceasul Big Ben în flăcări, Regina Elisabeta pe un fundal roşu ca sângele şi dinamită în centrul New York-ului.

Mesajele erau transmise în trei limbi, engleza, franceză şi germană.

Stat Islamic pare să-şi regândească strategia de propagandă înaintea sărbătorilor, promovând o serie de postere grafice care ameninţă cu atacuri teroriste de Crăciun cele mai importante oraşe din Europa şi din Statele Unite, arată Mediafax.

Anul trecut, cel puţin 12 persoane au decedat, iar alte 48 au fost rănite, dintre care unele au suferit răni grave, după ce un camion înmatriculat în Polonia a lovit un grup de oameni, la un târg de Crăciun din Berlin.

Citește și...