ISRAELA şi LIVIU sunt pe punctul de-a se împăca? „Situaţia e…“

Publicat: 12/03/2017 | 13:11
ISRAELA şi LIVIU sunt pe punctul de-a se împăca? „Situaţia e…“

În urmă cu câteva luni, Israela Vodovoz şi Liviu Arteni au mers în faţa notarului, unde au semnat actele de divorţ. Chit că o perioadă a fost profund afectată de către evenimentele petrecute în viaţa ei amoroasă, Israela pare să fi trecut peste decepţie şi e pregătită acum să îl ierte pe Liviu.

Recent, ea a făcut public pe contul de Facebook un mesaj prin care i-a pus pe gânduri pe fani şi apropiaţi. Am postat pentru că tot apar întrebări. Situaţia e clară. În curând va primi, sper, şi legiferarea judecătoriei“, a scris Israela. În plus, în dreptul respectivei replici de pe reţeaua socială a apărut şi o alta din partea femeii care i-a fost alături lui Liviu, atunci când el a „fugit de acasă“ şi a ajuns în Spania: Dumnezeu o să vă unească din nou. Sunteţi sortiţi unul pentru altul“.

Israela şi Liviu au divorţat spre finele lui 2016, după ce el a acceptat să renunţe la toate bunurile ei. În timp ce se pregăteau să semneze actele de divorţ, vedeta a arătat cât de mult suferă a izbucnit în lacrimi.

Citește și...