Îţi mai aduce aminte de Ernest, fost concurent de la „Big Brother”? Cum arată fiul său şi ce probleme dificile are: „M-am simţit groaznic!”

Publicat: 26/01/2018 | 10:53

La 15 ani de la difuzarea emisiunii "Big Brother", Ernest se numără printre prezentatorii de top care apar pe sticlă. Pe lângă frumoasa carieră în televiziune, Ernest Francisc  Takacs, aşa cum apare în buletin, are o familie minunată. Leon, fiul prezentatorului TV, întoarce toate privirile atunci când iese pe stradă cu părinţii săi. Totuşi, problemele nu îl ocolesc pe carismaticul artist.

Ernest, îndrăgitul prezentator al emisiunii “Ochii din umbră”, ce debutează cu un  nou sezon duminică, 4 februarie, de la oră 23:15,  trece printr-o perioadă destul de delicată. Iar apropiaţii s-au îngrijorat pentru starea lui de sănătate

Potrivit mărturisirilor făcute în cadrul unui interviu, fostul concurent de la „Big Brother” e ţintuit la pat din cauza unei răceli de sezon.

“Leon (n.r:  fiul lui Ernest) a luat răceală de la grădiniţă, cum păţesc toţi  copilaşii, iar noi l-am îngrijit aşa cum este firesc pentru nişte părinţi. L-am
 doftoricit, l-am tot pupat şi dezmierdat. Finalul apoteotic al poveştii noastre este că amândoi părinţii şi… se îmbolnăvesc. Tuşesc ca un , am avut  frisoane şi m-am simţit groaznic. Acum Leon este bine, iar noi, părinţii, suntem 
, a conchis amuzat prezentatorul.

 Ca să treacă rapid peste perioadă în care se simţea arestat la domiciliu, Ernest a  apelat chiar şi la leacuri băbeşti. Pe îndrăgitul prezentator îl veţi revedea din 4 februarie, de la ora 23:15, într-un nou sezon exploziv “Ochii din umbra”; de data aceasta, echipa de detectivi este mult mai vizibilă, aceştia au un adevărat birou mobil de investigaţii, o dubă dotată cu aparatură de ultimă generaţie.

“Cei de acasă vor avea şi mai acut senzaţia că asistă la un film de actiune”, a adăugat prezentatorul despre noul sezon al producţiei.

Citește și...