Iubirile și averea Ionelei Prodan! Cum au îndemnat-o fetele să-și refacă viață, după moartea soțului

Publicat: 22/04/2018 | 21:40

Viața artistei Ionela Prodan s-a împărțit între scenă și familie. Tot viața a pus-o la încercare în repetate rânduri, trecând peste moarte de mai multe ori. Tatăl ei s-a stins cu două luni înainte ca ea să se nască. A rămas văduvă înainte ca fetele ei să atingă pragul majoratului.

Cu toate astea, doamna de fier a familiei Prodan a luptat pentru publicul care o iubea și pentru familie. Deși a strâns o avere impresionantă de milioane de euro, moto-ul de viață al artistei pe care l-a transmis și fetelor ei e să nu uite de unde au plecat. V-am pregătit, așadar, un material cu cele mai emoționante momente prin care a trecut artista.

Ionela Prodan a trăit o viață în lacrimi când de fericire, când de durere. A murit împăcată că și-a văzut fetele realizate și nepoții mari.

”Ia-ți mireasă ziua bună… parcă mă vedeam pe mine când am făcut nunta la Dăbuleni, cu televiziunea după mine, eram vedetă în devenire la timpul ăla, nunta mea a fost filmată de sâmbătă dimineață până marți, așa se făcea nunta la Dăbuleni. Și în capul meu se făcea o paralelă între nunta fetei mele și eu. Și ziceam Doamne, ce bun a fost Dumnezeu cu mine ca să ajung să-mi văd copilul realizat. Copiii au crescut, m-au ascultat, și au devenit parcă mai frumoși decât îmi imaginam”, spunea Ionela Prodan, la o emisiune televizată.

Primul ei soț, Traian Tănase, s-a stins din viață după un infarct fulgerător, în urmă cu 25 ani, alături de care artista își doarme acum somnul de veci. Este omul căruia i-a datorat totul.

”Când a început să bată clopotul, deja… Doamne, parcă a pregătit totul, cerul pregătise această bucurie a noastră. Cât ține pământul ăsta frumos, voi să rămâneți pe el cu dragostea lângă voi. Cred că ar fi plâns și el că era un om tare sensibil. A divinizat-o, tatăl lor le-a iubit atât de tare pentru că au stat foarte mult timp împreună. Eu am stat 6,7 luni pe an plecată în turnee și el era cu ele acasă. A fost tată și mamă. De foarte multe ori, când veneam acasă după șapte, opt luni de zile, fetele se uitau la mine și-mi ziceau tati. Eu nu sunt tati, mamă… îmi dădeau lacrimile, îți dai seama, eu n-am fost prea mult lângă ele”, dezvăluia Ionela Prodan.

După ce fetele ei s-au făcut mari și au luat calea Americii, au îndemnat-o pe mama lor să-și refacă viața. La 52 de ani, Ionela l-a cunoscut pe Toni, un domn pe care artista îl descria ca fiind un om calm, echilibrat și cu o poziție socială deosebită. În urmă cu câțiva ani, artista a fost operată de urgență de colecist. Toni i-a fost alături artistei.

Legătura de iubire dintre Ionela Prodan și fiicele sale era una extrem de strânsă. Se divinizau reciproc. Deși era chibzuită cu cheltuielile și își nota în agendă ori de câte ori scotea bani din buzunar, copiilor le-a oferit ori de câte ori au avut nevoie.

Artista a vrut să intre și în politică, să facă ceva pentru țară. Averea deja o avea, nu-i trebuiau banii publici. Conform declarației de avere de la acea vreme, pe lângă mașini și mai multe case, Ionela Prodan deținea în conturile bancare aproximativ un milion jumate de euro.

”Am început așa, de ceva timp, să mi le aranjez, să le pun în pagină. După ce mor eu, o să aveți… mi-am luat fetele lângă mine, le-am luat așa la pieptul meu, hai fetele lu mama, ce vreți fiecare, cum vreți. Asta e tot ce avem și acum hotărâți-vă voi cum faceți”, povestir Ionela Prodan, la o emisiune TV.

Ca o adevărată artistă, Ionela Prodan avea și o garderoba impresionantă. Îi plăcea să fie cochetă iar Anamaria îi cumpăra din America tot ce era mai frumos fără să țină cont că prețurile erau de ordinul miilor de dolari. A plecat, însă, la cer așa cum îi plăcea să apară în fața publicului, în ie și cu marama pe cap.

 

Citește și...