Iubita l-a “arestat” la mall pe denuntatorul mitei de 1,4 milioane de euro!

Publicat: 20/11/2013 | 12:21
Iubita l-a “arestat” la mall pe denuntatorul mitei de 1,4 milioane de euro!

"Mana dreapta” a ministrului Finantelor, Remus Vulpescu, a nimerit recent in centrul unui scandal mare cat Casa… Poporului! Dosarul presupusei mite de 1,4 milioane de euro, pe care Vulpescu a denuntat-o la DNA, a decapitat mai multe personaje sus-puse.

Cancan.ro a facut dezvaluiri in exclusivitate despre implicarea lui Vulpescu in acest caz. (Citeste aici ce “troc” a acceptat la propunerea procurorilor Anticoruptie). In timp ce el a “pus umarul” la arestarea lui Ioan Mihaila si Eugen Bradean, Vulpescu si-a gasit, la randul sau, “nasul”.

In plin scandal de coruptie, directorul de cabinet al demnitarului Daniel Chitoiu pare insa sa nu resimta presiunea anchetei fiind “arestat” de iubita lui, o bruneta sexy.

Remus Vulpescu

Zilele trecute, tanara l-a “condamnat” pe Remus Vulpescu la o sedinta de… shopping, la mall, bruneta tinandu-l pe denuntatorul mitei de la Hidroelectrica sub atenta supraveghere, mai abitir decat serviciile secrete.

Remus Vulpescu

Practic, bruneta nu si-a scapat iubitul din mana, nici la propriu, nici la figurat, revarsand asupra lui o mare de… tandrete.

Remus Vulpescu

Singurul moment cand Vulpescu a reusit sa “evadeze” de sub marcajul tinerei lui partenere a avut loc pe scara rulanta. N-a durat insa decat cateva secunde, intrucat bruneta s-a “napustit” imediat asupra lui si l-a prins iarasi de mana fara sa-i mai dea drumul de aceasta data.

Ce acuzatii lanseaza procurorii prin “vocea” lui Vulpescu

Potrivit procurorilor care au in lucru dosarul mitei de 1,4 milioane de euro, “In luna octombrie 2013, inculpatul Mihaila Ioan, in calitate de membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si consilier al ministrului delegat pentru Energie, a promis unui alt membru din acelasi Consiliu (denuntator in cauza – n.n. Remus Vulpescu) suma de 1.400.000 de euro pentru ca acesta din urma sa voteze favorabil incheierea, de catre Hidroelectrica, a unui contract bilateral pe patru ani, de vanzare a energiei electrice catre o anumita societate comerciala din Romania. Contractul viza pentru cantitatea de 7.012.800 MWh (1.157.112.000 lei aproximativ 262.980.000 euro) ceea ce reprezentau conditii defavorabile pentru societatea Hidroelectrica„.

Directorul de cabinet al ministrului Finatelor, Remus Vulpescu, este personajul in jurul caruia DNA si-a
Directorul de cabinet al ministrului Finatelor, Remus Vulpescu, este personajul in jurul caruia DNA si-a „construit” intregul scenariu al mitei de 1,4 milioane de euro

De altfel, anchetatorii au mai afirmat ca promisiunea de dare de mita s-ar fi facut cu ajutorul inculpatului Eugen Bradean, director de trading in cadrul Hidrolectrica. Asa-zisa mita ar fi urmat sa fie disimulata sub aparenta unui contract de comision care ar fi fost incheiat de catre o firma off-shore si firma achizitoare a energiei electrice.

Adrian Nicolae

Citește și...