Iubita lui Cristi Boureanu va deveni mămică! Laura Dincă a pus totul la punct pentru marele moment

Publicat: 18/01/2018 | 08:11

La 22 de ani, Laura Dincă are planuri serioase pe plan personal! Iubita lui Cristi Boureanu îşi doreşte să rămână curând însărcinată şi să-i dăruiască partenerului său, care e mai mare cu 23 de ani, un copil. Fostul politician o are pe Ioana Boureanu din primul mariaj, cel cu Irina Boureanu.


După scandalul de vara trecută în care Cristian Boureanu a lovit un poliţist şi a fost bătut, el şi partenera lui s-au apropiat enorm de mult. Şi, pe lângă planurile de nuntă, cei doi au vorbit şi despre un moştenitor. Astfel, potrivit mărturisirilor făcute de un prieten apropiat cuplului, cei doi au decis ca anul acesta „să lucreze” la un bebeluş şi să-l şi cunoască.

Aceeaşi sursă a mai spus că frumosul model îşi doreşte să rămână însărcinată cât mai curând. Laura Dincă şi Cristian Boureanu au vorbit despre subiectul de a deveni părinţi, iar fostul politician e extrem de încântat, mai ales că, despre iubita lui mai tânără cu 23 de ani, spune că e iubirea vieţii lui. Vă reamintim că cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi de mai multe ori la o biserică, situată în curtea unei clinici medicale, care este considerată ca fiind făcătoare de minuni. Asta include şi faptul că cei care merg acolo îşi doresc enorm de mult să aibă un copil.

Cristian Boureanu, arestat două luni pentru ultraj. Incidentul violent s-a produs în noaptea de 8 spre 9 iunie 2017, după ce maşina în care se afla cu iubita lui a fost oprită la un filtru al poliţiei în zona de Nord a Capitalei. Fostul politician nu era la volanul maşinii, ci în dreapta şoferului, iar Laura Dincă, pe bancheta din spate.

Cristian Boureanu a lovit în zona inghinală şi i-a prins mâna în portiera maşinii unui poliţist care, apoi, l-a făcut KO cu un pumn plasat în maxilar. Fostul parlamentar  riscă o pedeapsă de 3 ani de închisoare. Între timp însă, poliţistul care l-a pocnit atât de tare pe Cristi Boureanu face obiectul unei cercetări disciplinare şi, în plus, are deschis şi un dosar penal pentru faptele sale. După cea fost eliberat, fostul deputat a decis să se căsătorească cu Laura Dincă, eveniment care, probabil, va avea loc imediat după ce se va lămuri situaţia lui juridică.

Cristian Boureanu este un fost politician român. A fost căsătorit cu Valentina Pelinel, dar în 2014 au divorţat. De mai bine de trei ani politicianul formează un cuplu cu Laura Dincă. Din prima căsătorie, cea cu Irina Boureanu, fostul politician are o fiică: Ioana Boureanu.

Citește și...