Iubita lui Keo a născut în mare secret! Misty a adus pe lume o fetiţă! Nimeni nu se aştepta să nască atât de devreme

Publicat: 16/01/2018 | 07:54

Misty a născut în mare secret, la o clinică din Capitală. Iubita lui Keo a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Surse din anturajul cuplului susţin că artista s-a internat în preajma sărbătorilor de iarnă şi că în aceeaşi perioadă a şi născut. Vedeta a optat să nască prin cezariană, mai spun apropiaţii ei.

Bucurie mare pentru Misty şi Keo! În urmă cu ceva timp, cei doi au devenit pentru prima dată părinţi. Alexandra Pavel, cunoscută publicului larg drept Misty, nu-şi mai încape în piele de fericire de când a devenit mămică. Blonda a născut în mare secret, aşa cum de altfel şi-a ţinut şi sarcina, la o clinică privată din Capitală.

 „Pe 27 decembrie, Misty a adus pe lume o fetiţă după aproximativ două ore de stat în sala de operaţii! La naştere, micuţă a primit notă 10 din partea doctorilor, a cântărit 3,010 kilograme şi a măsurat 50 de centimetri! Părinţii au cerut discreţie maximă din partea cadrelor medicale!  Drept dovadă, în vizită la proaspătă mămica, au avut acces doar rude de gradul I, pe care le numeri pe degetele de la o mână! Cele două s-au simţit foarte bine în spital, cântăreaţa s-a refăcut rapid, aşa că au fost externate, conform procedurii, după câteva zile”, au declarat surse apropiate de proaspăta mămică, potrivit wowbiz.ro.
Citește și...