Iubita lui Liviu Vârciu este gata de cel mai frumos moment din viaţa ei! Mai sunt doar câteva săptămâni  până Anda Călin va deveni mămică, iar bruneta nu-şi mai încape în piele de fericire.

Mai sunt doar câteva săptămâni  până Anda Călin va deveni mămică. Recent, graviduţa sexy a publicat pe contul ei de Instagram imagini cu ea într-o rochiţă albă.

Anda Călin le-a arătat internauţilor cum arată îmbrăcată în „rochia albă”
Anda Călin le-a arătat internauţilor cum arată îmbrăcată în „rochia albă”

Personaj discret în mediul autohton, Anda Călin nu prea se afişează la evenimente mondene, însă în mediul online este foarte activă. Bruneta este nerăbdătoare să devină mămica şi abia aşteaptă să o cunoască pe „prinţesa” ei, aşa cum îi place să o alinte.

Dacă nu vezi burtica, nici n-ai zice că bruneta e gravidă. Anda Călin se poate declara o femeie norocoasă. Nu a luat proporţii, iar picioarele lungi sunt la fel de suple ca înainte, după cum se poate observa şi din imaginile publicate de vedetă pe Instagram.

 

 

 

 

 

Angie Voicu

Citeste despre:anda calin, liviu varciu, anda calin si liviu varciu, iubita lui liviu varciu, liviu varciu iubita, anda calin insarcinata, iubita lui liviu varciu gravita, anda calin gravida


Share On Facebook