Acasă » Știri » Iubita tanarului ucis de un motociclist face singurele dezvaluiri socante despre noaptea cand a pierdut tot!

Iubita tanarului ucis de un motociclist face singurele dezvaluiri socante despre noaptea cand a pierdut tot!

De: Cancan 16/09/2014 | 00:51
Iubita tanarului ucis de un motociclist face singurele dezvaluiri socante despre noaptea cand a pierdut tot!
Saptamana trecuta, Adrian s-a distrat de minune la nunta prietenilor sai. Astazi, a fost condus pe ultimul drum imbracat in acelasi costum

A trecut o saptamana de la inmormantarea lui Adi, tanarul de 25 de ani, spulberat de un motociclist in comuna Ghermanesti. Iubita acestuia, Elena, a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro, despre cele petrecute in acea noapte.

In urma cu doua saptamani, Elena era o fata fericita, cu o viata normala. Mergea la facultate, iar timpul liber il petrecea alaturi de barbatul pe care il iubea de mai bine de sase ani, Adrian. Cei doi au fost mereu de nedespartit, iar frumoasa bruneta isi insotea iubitul chiar si in interesez de serviciu. S-au cunoscut cand erau doar niste copii si au crescut impreuna, trecand prin fel de fel de greutati.

Adrian

Multe s-au schimbat in jurul lor de-a lungul anilor, insa povestea lor de dragoste a ramas la fel de intensa. Adorau sa petreaca timpul impreuna si nu se plictiseau niciodata unul de celalalt. Aveau planuri de viitor, insa niciunul nu s-a gandit macar o clipa ca povestea lor de dragoste se va termina subit, intr-un mod atat de tragic.

Adrian

Vineri, 5 septembrie, avea sa fie ultima zi pe care au petrecut-o impreuna. Elena a acceptat sa povesteasca in amanunt cum a decurs acea noapte pe care nu o va uita niciodata:

 

Cea mai trista noapte!

 „A vrut sa mergem sa ne vedem cu un prieten al lui. Mi-a spus ca nu stam mult, ca la 1:00 noaptea plecam acasa. Acolo se aflau multe persoane, dar nu a existat nicio cursa. Adi si cativa baieti se aflau pe marginea carosabilului, stateau de vorba si atat, nimic altceva. Am ajuns acolo si, initial, Adi mi-a spus sa ies si eu din masina. Mai apoi s-a razgandit si m-a rugat sa raman pentru ca era foarte frig. Dupa doar cateva minute s-a auzit o bubuitura groaznica si multa zarva. Am fugit catre el, am vazut ca era intins pe jos, am inceput sa tip si sa ma apropii, dar la un moment dat am fost oprita de un amic, care nu m-a lasat sa ma duc langa el. Il strigam si nu imi raspundea. Mi-am chemat mai apoi parintii, pe ai lui Adi, a ajuns si un prieten apropiat. Tot speram sa vina Salvarea mai repede, speram sa fie doar ranit, sa imi spuna ca este in viata si ca o sa se faca bine.

Adrian alaturi de cel mai bun prieten al sau, Marian
Adrian alaturi de cel mai bun prieten al sau, Marian

Nu l-am vazut nicio clipa pe motociclist. Cred ca am constientizat ca nu mai este in clipa in care sicriul a ajuns la el acasa, acolo unde il asteptam. Am simtit ca imi iese sufletul din mine, ca nu mai pot respira.

adrian

L-am iubit atat de multe pe Adi incat m-am intrebat in repetate randuri ce as face daca el nu ar mai fi. Nu suportam ideea, ma gandeam la el si il puneam mai presus de orice. Pentru mine, el era o parte din mine, era familia mea. Acum imi dau seama ca aveam ca un fel de premonitii”, a povestit Elena.

adrian

Imaginea de dupa accident a fost una terifianta pentru toti cei prezenti la fata locului. Doua corpuri inerte pe carosabil, si alti trei tineri care urlau de durere: Bogdan, care a murit dupa cateva zile la spital, Rares, care se afla in afara oricarui pericol, dar mai are nevoie de de cateva operatii la nivelul picioarelor, dar si Liviu, motociclistul ucigas, care a decedat si el in drum spre spital.

Adrian

 De asemenea, masinile din jur erau improscate cu mult sange, la fel si carosabilul.

 

Condus pe ultimul drum de sute de prieteni!

 

Aproape o mie de persoane au venit sa isi ramas bun de la
Aproape o mie de persoane au venit sa isi ramas bun de la „latrau”

Ce a urmat este greu de descris in cuvinte. Adrian a fost imbracat in costumul pe care si-l cumparase cu doar o saptamana inainte pentru a participa la nunta unui bun prieten al sau.

Iubita lui Adi a fost si ea prezenta la eveniment
Iubita lui Adi a fost si ea prezenta la eveniment

Casa tanarului de 25 de ani s-a transformat in scurt timp intr-un loc de pelerinaj. Sute de persoane, cunoscuti dar si necunoscuti, au venit sa ii aprinda acestuia o lumanare. Duminica trecuta, Adi a fost condus pe ultimul sau drum de aproape 1000 de persoane, sub ropote de aplauze.

Adrian a fost plans de cei mai buni prieteni
Adrian a fost plans de cei mai buni prieteni

La fel ca si in timpul vietii, Elena a fost in permanenta alaturi de iubitul ei pana in ultima clipa. A avut nevoie de calmante puternice pentru a suporta durerea. De atunci, pentru tanara de 24 de ani, zilele au trecut extrem de greu.

Dupa doar cateva zile, aceeasi prieteni ii carau pe brate sicriul
Dupa doar cateva zile, aceeasi prieteni ii carau pe brate sicriul

Merge in fiecare zi la cimitir si incearca sa accepte faptul ca nu il va mai vedea niciodata pe barbatul cu care visa sa intemeieze o familie. Este insotita in permaneta de prieteni si de familie, care se tem ca Elena ar putea sa aiba o cadere psihica:

Cei doi erau extrem de fericiti
Cei doi erau extrem de fericiti

 „Rau nu am sa imi fac pentru ca Adi m-a salvat. Eu sunt in viata pentru ca lui i-a fost teama sa nu racesc. Asa a vrut destinul, sa se intample asa ceva. Imi este atat de dor de el. Uneori nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asta, parca il astept sa vina la usa. Insa, atunci imi revine in minte imaginea cu el intins pe asfalt si revin la realitate. De abia am stat o saptamana fara el, cum sa rezist o viata? Trebuie sa fiu puternica pentru el, pentru familia mea„, continua Elena marturisirea cutremuratoare. Inca de cand era un copil, viata frumoasei brunete s-a invartit in jurul unui singur barbat. Primul, singurul si, visau ei, si ultimul. Moartea, insa, i-a despartit fulgerator si nu le-a permis nici macar atunci sa isi ia ramas bun. Cu toate acestea, chiar daca nu il mai poate strange in brate, Elena stie ca de acum incolo are un inger pazitor si este sigura ca o iubire atat de mare nu poate fi distrusa de moarte, ori de trecea timpului: 

In urma cu numai o saptamana, Adi radia de fericire alaturi de iubita lui
In urma cu numai o saptamana, Adi radia de fericire alaturi de iubita lui

„Am sa ma gandesc de doua ori inainte sa fac un lucru in viata, pentru a nu-l dezamagi. Simt ca am aceasta datorie morala fata de Adi. Nu imi va ajunge viata asta pentru a-i multumi pentru tot ceea ce mi-a oferit. Stiu ca oriunde ar fi, intr-o buna zi ne vom reintalni”, a mai spus Elena.


Impreuna la bine si la greu!

 

De mai bine o saptamana, Elena este insotita in permanenta de familie sau de prietenii apropiati. Cei cu care Adrian si Elena au impartit momente de bucurie, fericire, dar si deznadejde, sunt acum alaturi de tanara. Simt ca este datoria pe care o au fata de Adi, sa aiba grija de ceea ce iubea el cel mai mult:

Adrian

 „Am niste prieteni extraordinari. Se stiu ei care, pentru ca mi-au fost alaturi in aceste momente. Nu am apucat sa le multumesc fiecaruia, insa vreau sa o fac acum, public. Le multumesc ca m-au facut sa ma simt iubita, protejata. Prin ei simt ca si Adi imi este alaturi. Niciunul dintre noi nu va mai fi niciodata la fel si stiu ca moartea iubitului ne-a invatat lectii importante, dar amare. Mult prea amare”, a declarat Elena, pentru CANCAN.ro.

 

Mars al durerii pentru Adi!

 

La o saptamana de la inmormantarea tanarului, prietenii lui Adi s-au strans in Piata Victoriei pentru a-i aduce acestuia inca un omagiu, dar si pentru a-i arata ca nu il vor uita niciodata.

Adrian

Peste 30 de masini si o multime de motociclete au porrnit spre Universitate intr-un mars al durerii, iar convoiul a pornit mai apoi spre Ghermanesti, locul producerii accidentului.

Adrian

Acolo, toti cei prezenti au aprins cate o lumanare si au varsat lacrimi de dor,de durere. Pe carosabil inca se pot observa petele de sange lasate de victime, iar zona cu pricina s-a trasnformat in doar cateva minute intr-un loc de pelerinaj.

Si fostii colegi ai lui Adi au venit sa ii aduca acestuia un omagiu
Si fostii colegi ai lui Adi au venit sa ii aduca acestuia un omagiu

Ca un semn divin, in momentul in care cele 200 de persoane prezente au inceput sa aplaude si sa scandeze numele lui Adi, a inceput sa ploua cu picaturi mari, dar rare.

Marsul durerii a ajuns mai apoi la Ghermanesti, locul in care s-a produs accidentul
Marsul durerii a ajuns mai apoi la Ghermanesti, locul in care s-a produs accidentul

Un semn divin, au spus cu totii. S-au varsat lacrimi pe pamant, dar si in Ceruri, acolo unde, probabil, tanarul a zambit amar.

 

Semn divin de la Adi!

Fiecare prieten a aprins cate o lumanare pentru Adi
Fiecare prieten a aprins cate o lumanare pentru Adi

O intamplare deosebita a avut loc chiar in timpul defilarii. Una dintre verisoarele tanarului i-a adus Elenei o pereche de cercei: „O ruda a lui Adi a visat ca era cu el la cumparaturi si ca alegeau pentru iubita lui o pereche de cercei. Dimineata, verisoara baiatului a mers si a cumparat dupa lungi cautari, o pereche de cercei ca cea din vis. Atunci cand i-a vazut, Elena a pufnit in plans.

adrian

Bijuteriile aveau cateva inimioare, la fel ca toate cele primite in ultimii sase ani de la Adi. A fost un semn divin, cea mai buna dovada ca iubirea exista si dincolo de moarte”, a marturisit unul dintre cei prezenti la eveniment!


CITESTE SI:

Mars al durerii pentru Adi, tanarul spulberat in accidentul de la Ghermanesti! Vezi aici poze cutremuratoare!

Astea sunt singurele imagini cu motociclistul care a provocat masacrul de la Ghermanesti!

O noua tragedie, dupa accidentul teribil de la Ghermanesti! Bogdan, cel de-al patrulea ranit grav, a pierdut lupta cu moartea


Claudia Balan

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo de scenă: ”Ne completăm una pe cealaltă”
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...