Iubitul Andradei, studenta care s-a sinucis la Oradea, audiat mai multe ore de poliţişti. Ce le-a spus tânărul anchetatorilor

Publicat: 02/07/2017 | 20:20

Valentin Lăpuşcă, iubitul Andradei Puţina, studenta care, sâmbătă dimineaţa, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din centrul Oradiei a fost audiat timp de mai multe ore de poliţişti, care încearcă să afle circumstanţele şocantei sinucideri. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii de ultimă oră în acest caz. (CITEŞTE ŞI: Oamenii sunt şocaţi! Ce a apărut pe pagina ANDRADEI, tânăra din Oradea care şi-a pus capăt zilelor, la nici 24 de ore de la tragedie!)

Bărbatul în vârstă de 33 ani, originar din Deva, a fost VJ şi, în 2005, a editat ediţia în limba română a revistei “Lucire”, publicaţie fashion neo-zeelandeză.

În prezent, Lăpuşcă e designer, web designer şi organizator de evenimente în mai multe cluburi orădene. De altfel, vineri noaptea, bărbatul şi studenta în vârstă de 21 de ani au petrecut împreună într-un club unde fetei i-ar fi dispărut telefonul, iar apoi s-au întors în apartamentul în care tânăra locuia cu chirie. (VEZI ŞI: Nu are linişte! Soţul tinerei însărcinate care s-a sinucis, mesaj sfâşietor pentru copilul pierdut: ”Te-am aşteptat cu atâta nerăbdare şi iubire”)

Potrivit declaraţiilor pe care Lăpuşcă le-ar fi dat poliţiştilor, spun sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Andrada şi-ar fi dat seama că nu mai are aparatul după ce au ajuns acasă şi acest lucru ar fi scos-o din minţi, devenind de-a dreptul disperată şi spunând că dispariţia acestuia însemna finalul carierei ei de medic.

Apoi, fără să spună nimic, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, tânăra s-a urcat pe fereastra bucătăriei, de unde s-a aruncat în gol.

Andrada Puţina era studentă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, fiind în anul I la specializarea Medicină Generală şi anul II la Medicină Dentară. (VEZI ŞI: Scene dramatice la Pasajul Piaţa Sudului din Bucureşti! Un tânăr s-a aruncat în gol)

Singurul copil al unei familii din Zalău, tânăra a absolvit liceul cu media 10, fiind olimpică de-a lungul anilor la mai multe materii. Colegii de la facultate o descriu ca o fată zâmbitoare şi veselă, fiind consternaţi de vestea morţii ei.

„Drum lin, suflet frumos! Ai plecat mult prea devreme, Andrada, şi ai lăsat multă durere şi suferinţă în inimile prietenilor şi familiei. Dumnezeu să te ierte şi odihnească şi ne rugăm fără putere şi cu durere în suflete pentru tine”, a scris una din prietenele ei pe Facebook. (CITEŞTE AICI: Sinucidere filmată: „Capone” s-a aruncat de pe un bloc din Târgovişte)

ANDREEA LOPĂTARU

 

Citește și...