Iubitul mai tânăr al Simonei Traşcă, în suferinţă! Mesajul transmis de partenerul blondinei: „Uneori…”

Publicat: 17/01/2018 | 12:40

Simona Traşcă iubeşte şi e iubită de un bărbat mai tânăr cu 15 ani decât ea. Ei formează un cuplu din 2015, iar de-a lungul relaţiei s-au confruntat cu suişuri şi coborâşuri. În ciuda gurilor rele, dar şi a problemelor, cei doi par că se iubesc ca la început. Aflat la mii de kilometri departe de iubita lui, Vasi a transmis un mesaj public, pe care unii l-au considerat că ar fi un semn al suferinţei din cauza faptului că Simona Traşcă nu e mereu lângă el.

Simona Traşcă şi iubitul ei, Vasi, au petrecut câteva zile fierbinţi luna trecută, în preajma sărbătorilor de iarnă. Cei doi s-au plimbat mult pe străzile din Paris, dar şi în cuibuşorul de nebunii. Într-una dintre zile, blondina a fost surprinsă cu un superb buchet de trandafiri roşii şi unul alb în mijloc. Când a făcut poza, Simona Traşcă purta nişte desuuri roşii extrem de provocatoare.

De câteva săptămâni, blondina s-a întors în ţară şi, se pare, în lipsa ei, iubitul tinerel îi duce lipsa foarte mult. În unele fotografii pe care le pune pe internet, abia îşi găseşte zâmbetul. Dar, gândul că Simona Traşcă va reveni curând în braţele sale îl bucură enorm.

„Uneori… zâmbesc”, a scris iubitul Simonei Traşcă în dreptul unei imagini făcută publică recent pe pagina sa de Instagram.

Cum relaţia lor e la distanţă, problemele nu au lipsit dintre cei doi parteneri. Vă reamintim că în urmă cu doi ani, Simona Traşcă s-a despărţit de iubitul ei mai tânăr. Vasi are 23 de ani în prezent, iar vedeta, 38.

„Nu mai formăm un cuplu. Nu am ştiut că e aşa de mic, am aflat înainte să ne despărţim. Am stat opt luni de zile. Nu a mai fost să fie. În ultimele două luni ne certăm din orice. El ţine duşmănie, se răzbună. Nu e un băiat rău, dar nu ne potriveam. L-am iubit în felul meu, am stat în casă de dragul lui”, a spus Simona Traşcă în urmă cu doi ani.

Ca să îşi revină după despărţirea de iubitul din Paris, blonda a mers la mormântul Părintelui Arsenie Boca ca să se roage. Blondina a primit inelul de logodnă în urmă cu doi ani, pe 1 ianuarie 2016, când a împlinit 36 de ani.

„36 ani! La mulţi ani mie şi am primit cel mai frumos cadou pentru care m-am rugat cam 13 ani la Dumnezeu… şi da, l-am primit cu lacrimi în ochi… sunt fericită!!! Nu-mi vine să cred, dar, da, sunt fericită! Doresc ca 2016 să fie cel mai bun din totdeauna. Te iubesc”, scria în urmă cu doi ani vedeta pe o reţeaua de socializare.

Citește și...